Ostani doma
Koronavirus

PROBLEM U ZAGREBU

Prazni se psihijatrijska dječja bolnica, zaražen ravnatelj? Capak za RTL: 'Po štićenike dolaze roditelji'

Prazni se psihijatrijska dječja bolnica, zaražen ravnatelj? Capak za RTL: 'Po štićenike dolaze roditelji'
Pixsell

Dezinfekcija bolnice je već napravljena i bolesnici su zbrinuti tako da o njima sada brine deset članova osoblja

U Psihijatrijskoj bolnici za djecu i mladež u zagrebačkoj Kukuljevićevoj ulici evidentirana su dva zaposlenika pozitivna na koronavirus, među njim i ravnatelj, doznaje Jutarnji list. Ujedno, bolnica se prazni.

"Imamo dva evidentirana bolesnika u našoj Psihijatrijskoj bolnici za djecu i mladež", rekao je pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo Vjekoslav Jeleč.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odmah nakon saznanja o dvojici zaraženih utvrđena je epidemiološka situacija u bolnici, 34 osobe koje su bile u kontaktu stavljene su u samoizolaciju i danas će biti testirane.

Dezinfekcija bolnice je već napravljena i bolesnici su zbrinuti tako da o njima sada brine deset članova osoblja, pet liječnika i pet medicinskih tehničara. No, najprije nisu evakuirani svi štićenici, ostalo ih je osmero, potvrdio nam je ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak.

"Da, ostalo je osam štićenika, po njih će roditelji doći ujutro. O evakuaciji i tome je li zaražen ravnatelj vam ništa ne mogu reći", kazao nam je u telefonskom razgovoru Capak.

Reci što misliš!