Ostani doma
Koronavirus

Raste broj zaraženih

Korona partijanerima pokvarila ljetne planove: Otkazuju se najpoznatiji srbijanski festivali

Korona partijanerima pokvarila ljetne planove: Otkazuju se najpoznatiji srbijanski festivali
Promo

Zbog pogoršane epidemiološke situacije neće sve ići kako je planirano

Organizatori vodećih srbijanskih festivala, među kojima su EXIT, Beerfest, Nishville i Lovefest, priopćili su u ponedjeljak da se zbog pogoršane epidemiološke situacije ti događaji neće održati kako je planirano. 

Kao alternativu razmatraju opciju da se festivali održe s nekoliko stotina, ili ako zdravstvena situacija dopusti nekoliko tisuća ljudi, "koliko je tijekom ljeta dopušteno diljem Europe", objavio je beogrdski portal Espresso.

Vezana vijest

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizatori su prosvjedovali protiv stigmatiziranja festivala kao najopasnijeg segmenta u društvu koje se bori s koronom.

Vezana vijest

Policija, ilustracija

Događaji na otvorenom, sa smanjenim kapacitetom i do 99 posto u odnosu na uobičajen broj posjetitelja, svakako su sigurniji nego svakodnevna cirkulacija više milijuna ljudi u trgovačkim centrima, teretanama, restoranima, noćnim klubovima, javnom prevozu i drugim zatvorenim objektima, stoji u priopćenju.

Organizatori su apelirali da država i društvo ne dopuste potpuno gašenje turističkih i festivalskih manifestacija "s kojima se Srbija s pravom ponosi u cijelom svijetu", prenio je portal Espresso.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!