Ostani doma
Koronavirus

dom umirovljenika centar

Ne zna se kako su se zarazile djelatnice doma u Zagrebu: 'Najviše su se zadržale na biračkom mjestu...'

Ne zna se kako su se zarazile djelatnice doma u Zagrebu: 'Najviše su se zadržale na biračkom mjestu...'
Sanjin Strukic/PIXSELL

Gdje su se zarazile djelatnice doma umirovljenika Centar nije poznato jer nisu putovale niti su bile s oboljelima u kontaktu

U Zagrebu je preko vikenda bilo 67 novih pozitivnih osoba, jučer samo 12, izviješteno je na konferenciji za medije. U izolaciji je ukupno 908 osoba, a 70 posto su utvrđeni kontakti već pozitivnih osoba.  

Pročelnik Vjekoslav Jelač rekao je da su tijekom vikenda, točnije u petak, imali i dva porođaja covid pozitivnih pacijentica: jedan u bolnici Sv. Duh te drugi u Bolnici sestara milosrdnica. 

Vezana vijest

Bolnica Sveti duh

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče zaraženih u domovima za starije u Zagrebu, tri djelatnice doma Centar u Klaićevoj su covid pozitivne, potvrdila je pročelnica Romana Jelić.  

"Djelatnice nisu imale nikakve simptome. Jedna ih je dobila tek u srijedu navečer. Nije dolazila na posao od kad je nalaz pozitivan, svi kontakti su utvrđeni, stavljeni u samoizolaciju. Testirano je 20 osoba, svi su negativni. Djelatnice su dobro, no ne znamo točno gdje su dobile virus jer nisu putovale i nisu bile s nikim u kontaktu. Najviše su se zadržale na biračkom mjestu 15-20 minuta, no najvažnije je da nitko od korisnika nije zaražen", kazala je Jelić. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!