Ostani doma
Koronavirus

teški trenuci

Brat najmlađe žrtve covida: 'Rekli su nam da se pripremimo na najgore, da je smrt na vratima'

Brat najmlađe žrtve covida: 'Rekli su nam da se pripremimo na najgore, da je smrt na vratima'
Goran Stanzl/PIXSELL

Prije godinu i pol mojoj sestri je dijagnosticiran čitav niz bolesti, od ciroze jetre do bubrega koji su počeli otkazivati, a i srce joj je sve slabije i slabije radilo, ispričao je

U ponedjeljak nakon što je Stožer objavio podatke o novozaraženih i preminulim osobama, pokazalo se da je to najlošiji dan po broju preminulih. Naime, 11 osoba je umrlo, a među njima i najmlađa osoba zasad povezana s covid infekcijom. Žena rođena 1981. preminula je u KB Dubrava.

"Prije godinu i pol mojoj sestri je dijagnosticiran čitav niz bolesti, od ciroze jetre do bubrega koji su počeli otkazivati, a i srce joj je sve slabije i slabije radilo. Zadnja četiri mjeseca stanje joj se drastično pogoršalo do te mjere da više nije mogla hodati, ustati iz kreveta. Prošli ponedjeljak sam je odvezao u Vinogradsku bolnicu. Bila je sva žuta i bilo joj je izrazito loše. Rekli su nam da se pripremimo na najgore, da je smrt na vratima. Nakon dva dana u bolnici otkriveno je, na sve, da se zarazila koronom pa su je, mislim da je bila srijeda ili četvrtak prošli, prebacili u KB Dubrava", ispričao je za Jutarnji list potresen brat preminule žene. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!