Ostani doma
Koronavirus

stižu Nove doze cjepiva

Hoće li u Primorsko-goranskoj županiji vrijediti drugačiji uvjeti cijepljenja AstraZenecom? Evo što je za RTL rekao ravnatelj NZJZ-a

'Raduje nas da sutra počinje procjepljivanje naše starije populacije. Na više punktova. Sve su dobne skupine u to uključene', kaže Vladimir Mićović

Nove doze cjepiva stižu idućeg tjedna. Hoće li u Primorsko-goranskoj županiji vrijediti drugačiji uvjeti cijepljenja Astrazenecom?

Detalje donosi Maja Brkljača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njen gost bio je ravnatelj NZJZ-a Primorsko-goranske županije Vladimir Mićović.

"Raduje nas da sutra počinje procjepljivanje naše starije populacije. Na više punktova. Sve su dobne skupine u to uključene. Dogovorili smo sve detalje i jasno smo naglasili da se procijepe ti koji su najpotrebitiji, stariji od 60 godina. Vrlo je važno procijepiti i one ispod 60 godina", kazao je Mićović.

Kaže da građani mogu biti apsolutno mirni.

"To je sigurno, registrirano i kvalitetno cjepivo", kazao je gost RTL-a Danas.

Vezana vijest

rijeka cjepivo

Na pitanje da komentira cijepljenje preko reda, kazao je:

"To se mora riješiti dobrom organizacijom. Znamo sve razloge, treba raditi na način da se to cjepivo pripremi za taj broj ljudi. Ako ostane neka količina cjepiva, postoji i treći punkt koji radi do kasnije, iskorištava se onda za one koji čekaju u redu", rekao je.

Kazao je da, ako govorimo o starijim kroničnim bolesnicima, su cijepili oko 800 sugrađana.

"Zadovoljni smo s brojem procijepljenjeih zdravstvenih djelatnika", rekao je ravnatelj NZJZ-a Primorsko-goranske županije Vladimir Mićović.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!