Ostani doma
Koronavirus

Pogledajte kada

Varaždinska županija poziva sve zainteresirane da se dođu cijepiti bez najave: Evo koja su cjepiva na raspolaganju

Varaždinska županija poziva sve zainteresirane da se dođu cijepiti bez najave: Evo koja su cjepiva na raspolaganju
Damir Špehar/PIXSELL

'Ovim putem pozivam sve građane koji to još nisu učinili da se odazovu na cijepljenje kako bismo jesen dočekali sa što boljom epidemiološkom slikom'

U sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu od utorka do subote ponovno će biti organizirano masovno cijepljenje za građane. 

Od 8. pa sve do 10. lipnja, utorak, srijeda i četvrtak primjenjivat će se cjepivo Pfizer za prethodno naručene građane, i to od 8 do 18 sati. 10. lipnja u četvrtak drugom dozom Pfizera bit će cijepljeni građani koji su prvu dozu primili 29. travnja 2021.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

11. lipnja, u petak dan je otvorenog cijepljenja cjepivom Pfizer, pa svi zainteresirani građani mogu doći na punkt i cijepiti se bez prethodnog naručivanja. Radno vrijeme punka također će biti 8 do 18 sati.

Vezana vijest

Koronavirus

12. lipnja u subotu dan otvorenog cijepljenja cjepivom AstraZeneca, kada bez prethodnog naručivanja mogu doći građani koji se žele cijepiti tim cjepivom. Punkt će biti otvoren od 8 do 13 sati, piše Varaždinski.hr.

"Epidemiološka slika i u Varaždinskoj se županiji poboljšava, tako da se aktivnosti mogu usmjeriti na prevenciju, a to je, uz poštivanje mjera, prvenstveno cijepljenje. Ovim putem pozivam sve građane koji to još nisu učinili da se odazovu na cijepljenje kako bismo jesen dočekali sa što boljom epidemiološkom slikom”, rekla je nova načelnica Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Silvija Zagorec.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!