Ostani doma
Koronavirus

strože mjere

Stožer postrožio ovu mjeru za Primorsko-goransku županiju: Evo o čemu se radi i do kada će trajati

Stožer postrožio ovu mjeru za Primorsko-goransku županiju: Evo o čemu se radi i do kada će trajati

Udio nalaza pozitivnih na koronavirus u broju laboratorijski obrađenih uzoraka je 0,2 posto

Stožer je donio novi paket nužnih mjera za Primorsko-goransku županiju: zabrana održavanja okupljanja više od 20 osoba na javnom mjestu, osim za događanja na kojima sudjeluju svi s Covid potvrdama, a stožer je dao suglasnost. Stupa na snagu 12. srpnja i trajat će do 31. srpnja.

Inače, u zadnja 24 sata, zaraza koronavirusom potvrđena je jednoj mladoj osobi, a u Primorsko-goranskoj županiji u tom je vremenu testirano 460 osoba, izvijestio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

Vezana vijest

Cijepljenje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Udio nalaza pozitivnih na koronavirus u broju laboratorijski obrađenih uzoraka je 0,2 posto. Ozdravilo je 11 osoba, pa je u županiji trenutno aktivno 137 slučajeva zaraze.

U riječkoj bolnici liječi se devetero oboljelih od covida-19, a uz pomoć respiratora skrbi se o jednom bolesniku. Udio hospitaliziranih osoba zaraženih koronavirusom u broju aktivnih slučajeva iznosi 6,5 posto.

STožer civilne zaštite, 9.7.2021.

Prvom dozom cijepljeno je 121.168 stanovnika županije, odnosno 59,39 posto odrasle populacije, a drugom dozom 95.513 osoba ili 39,72 posto odraslog stanovništva.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!