Ostani doma
Koronavirus

'JE LI TO TEORIJA ZAVJERE?'

'Ja sam vidio...nakon cijepljenja im je stajala metalna žličica, pet kuna': Markotić 'ušutkala' teologa jednom rečenicom

'Ja sam vidio...nakon cijepljenja im je stajala metalna žličica, pet kuna': Markotić 'ušutkala' teologa jednom rečenicom
Screenshot

'Mičite svoje prljave šape od naše djece', poručio je i razjareni zastupnik

Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "Fran Mihaljević" gostovala je u emisiji Izdvojeno na katoličkoj televiziji Laudato, a s njom su u studiju o pandemiji, cijepljenju i medijima razgovarali i teolog Robert Šreter i dekan Katoličko-bogoslovnog fakulteta u Đakovu Vladimir Dugalić

Šreter se između ostalog dotaknuo i teorija zavjere u slučaju pandemije pa zaključio kako je danas popularno da čim se s nečim ne slažeš, onda je to teorija zavjere. Navodi i kako su pojedini znanstvenici ismijavali takozvani podatak da ljudima nakon cijepljenja na ruci stoji metalni predmet, ali teolog ističe vlastito iskustvo. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja sam vidio dvoje ljudi na čijoj ruci nakon cijepljenja je stajala metalna žličica. Jednom mom kolegi svećeniku stajala je kovanica od pet kuna. Je li to teorija zavjere?" pita se. 

Markotić poručuje da se prvi ljudi kojima to bude stajalo pošalju u Kliniku, "Možete snimiti pa ćemo naći čip", istaknula je pa Šterera pozvala da da posljednje pomazanje njenim pacijentima.

Vezana vijest

Marin Miletić

Razgovaralo se dalje i o cijepljenju djece, a ravnateljica govori kako je Pfizerovo odobreno za niže uzraste. Što se tiče nuspojava, ističe kako se kod dječaka javlja jedan određeni postotak upale srčanog mišića, no isti je, kaže, prošao dosta lako.

Po pitanju testiranja cjepiva na djeci, ističe kako su brojna cjepiva rađena u zapadnim zemljama ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike, a sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj, govori. 

Upravo to pitanje razjarilo je Mostova Marina Miletića koji se o svemu oglasio na svom Facebook profilu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Stožer kaže da se cjepivo testiralo na sirotinjskoj djeci, a sada ga testiraju na našoj djeci [‼️] Dr. Markotić kaže da na čijoj djeci će se cjepivo ispitivati nego na sirotinjskoj. Mene je sram kao čovjeka, sram me kao kršćanina. Sram me svih onih koji u ime svog zlatnog teleta - COVID-a vrše ovakav pritisak na ljude, dehumaniziraju naš narod.
Tko god bili oni, u kojim god strukturama takvi bešćutnici bili, tko god stoji iza njih i kojem god idolu se klanjali, gospodo ima jedna linija koju vam nećemo dopustiti da prijeđete: MIČITE SVOJE PRLJAVE ŠAPE OD NAŠE DJECE [‼️] I znajte dobro, već u ovom životu, kada padne ova nepravda - položit ćete legitimni račun za svoja djela. Dajem vam svoju riječ da ću sve učiniti što mogu u demokratskim okvirima - da tako bude. Nećemo zaboraviti što ste radili našem narodu. Neka nam se Gospodin smiluje. Svima", naveo je. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!