Ostani doma
Koronavirus

nada se oporavku

Potresna ispovijest! Gordan je oslijepio zbog teškog oblika korone: 'Sad ne vidim ništa. Baš ništa...'

Potresna ispovijest! Gordan je oslijepio zbog teškog oblika korone: 'Sad ne vidim ništa. Baš ništa...'
Thinkstock

'Prije korone nisam imao nikakve bolesti, nikakve lijekove nisam uzimao, ništa', ispričao je

Gordan Bojić (53) iz Beograda ostao je bez vida, prvo na lijevom, a onda i na desnom oku, dok je, zaražen korona virusom, ležao u covid bolnici u Batajnici.

"Na svoj 53. rođendan primljen sam u covid bolnicu u Batajnici s teškom, obostranom upalom pluća. Moja je greška što se ranije nisam javio liječniku. Najprije, kad se zarazite, osjetite da nešto nije u redu. Prvo je krenula temperatura, ali nisam kašljao. Po nalazima krvi se mislilo da je bakterijska upala", ispričao je Bojić za Telegraf.rs.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ispostavilo se da ima teži oblik korone i u covid bolnici je proveo 26 dana. Međutim, nakon 10 dana boravka ondje, dobio je infekciju očiju.

Na Klinici za očne bolesti u sklopu Kliničkog centra Srbije liječnici su na pregledu ustanovili da su njegove oči zdrave, te da je problem u određenom živcu.

"To je posljedica korone, i sad ne vidim ništa, baš ništa. Velika je mogućnost da se vid vrati, čitao sam da se mnogim ljudima vratio. Pored toga, nemam uopće osjet mirisa, a osjet okusa mi je i dalje jako slab. Inače sam dobro, ali jedino to... Dođu tako neki trenuci kad mi bude teško, ali vjerujem da će se sve to vratiti", optimističan je Bojić i dodaje:

"Prije korone nisam imao nikakve bolesti, nikakve lijekove nisam uzimao, ništa. A sada sam primijetio da je dovoljno da pojedem jednu kiflu, pa da mi šećer ode u nebesa."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!