Ostani doma
Vijesti / Koronavirus

NAKON POTRESA

Beroš: 'Petrova bolnica ponovno radi: Bebe su jutros vraćene iz KB-a Dubrava'

Saniran je dimnjak na Petrovoj bolnici oštećen u potresu koji je pogodio Zagreb prošle nedjelje

Petrova bolnica ponovno radi i bebe su jutros vraćene iz KB Dubrava u Petrovu nakon što je saniran dimnjak na toj bolnici oštećen u potresu koji je prošle nedjelje pogodio Zagreb, kazao je ministar zdravstva Vili Beroš na redovnoj konferenciji za medije Nacionalnog stožera Civilne zaštite u Zagrebu.

VEZANE VIJESTI

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Hrvatskoj je potvrđeno 56 novih slučajeva zaraze koronavirusom, te ih trenutno ima 713, te je zabilježen šesti smrtni slučaj, izvijestio je u nedjelju Nacionalni stožer civilne zaštite.

Petrova bolnica nakon potresa

Ukupno je preminulo šest bolesnika. Tijekom jutra je preminuo bolesnik u KB Dubrava, koji je već bio teži bolesnik, a njegovo zdravstveno stanje se zakompliciralo koronavirusom. Bolesnik je rođen 1936. godine, rekao je Beroš. Ukupno je testirano 5900 uzoraka, na respiratoru je 26 bolesnika, a njih 52 je ozdravilo.

"Sadašnje stanje koje je zadovoljavaljuće rezultat je zajedničkih napora zdravstvene struke, Stožera i vas građana. Ako ustrajemo na ovaj način boriti se protiv epidemije vjerujem da ćemo proći sa što manje štetnih posljedica, stoga je odgovorno ponašanje ključ uspjeha", rekao je Beroš.​

VEZANE VIJESTI

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!