Ostani doma
Vijesti / Koronavirus

Pozvao na linč

Poručio iz samoizolacije: 'Sjedit ćemo doma, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs!'

Poručio iz samoizolacije: 'Sjedit ćemo doma, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs!'
Ivica Galovic/PIXSELL

Po isteku samoizolacije, policija je došla po muškarca nedaleko od Slatine

Policija je u utorak ujutro upala u kuću 42-godišnjaka iz Ćeralija nadomak Slatine koji je šokirao javnost objavom videa na Facebooku iz samoizolacije. U njemu je, naime, izrekao prijetnje i pozvao na linč sve one koji prijavljuju kršitelje samoizolacije.

"Evo, direktno iz karantene video poziv. Za sve one koji gledaju uživo, prenosimo: mogu oni prijavljivati nas u karanteni sve redom, ali neće dobro dočekati Uskrs, jer mi se njima isto prijetimo. Ima da bude tuče, velike tuče za Uskrs. Sjedit ćemo doma, nije problem, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, neće nitko ni u crkvu moći ući. Zapamtite, slobodno poručite svojima doma: mi sjedimo, nije problem, možete zvati policiju non-stop, svaki dan. Ogranizirali smo se i ima da napravimo tuču veliku, cijela država da zapamti! Ne bojimo se mi ni policije, nikoga se ne bojimo. Tako da znate. I svi smo se složili. Sretno! Pa vi prijavljujte policiji", izgovorio je u video, uz psovku na kraju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog toga su policajci započeli kriminalističko-istraživanje. Večernji list neslužbeno doznaje kako su čekali da mu istekne samoizolacija. Policija ga u protekla dva tjedna nije uhvatila u kršenju samoizolacije.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!