Ostani doma
Vijesti / Koronavirus

borba s epidemijom

Premijer se sastao sa Stožerom, ali detalje sastanka nisu htjeli otkriti. Čekaju li nas nove mjere?

Premijer se sastao sa Stožerom, ali detalje sastanka nisu htjeli otkriti. Čekaju li nas nove mjere?
AP

Brojke zaraženih u Hrvatskoj rastu, a epidemija ponovno bukti. U nedjelju je zabilježeno je 2293 nova slučaja zaraze koronavirusom

U Banskim dvorima završio je sastanak članova Nacionalnog stožera s premijerom Plenkovićem, a razgovaralo se o provođenju postojećih mjera. No isto tako jedna od tema razgovora bila je i moguća proširena primjena covid potvrda.

Prije početka sastanka ministar Beroš na novinarsko pitanje hoće li biti pooštravanja mjera odgovorio je: "Razgovarat ćemo o svemu", dok Capak i Markotić nisu odgovarali na pitanja novinara. Nakon sastanka nitko od nazočnih nije želio davati nikakakvu izjavu te otkriti jesu li donesene neke nove odluke. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brojke zaraženih u Hrvatskoj rastu, a epidemija ponovno bukti. U nedjelju je zabilježeno je 2293 nova slučaja zaraze koronavirusom te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj ukupno 17841. Među njima je 1091 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 131 pacijent. Preminulo je čak 28 osoba.

Ministar Davor Božinović u subotu je rekao da u ovom trenutku ne može ništa posebno najaviti u vezi s proširenjem upotrebe covid potvrda, naglasivši da je cijepljenje protiv koronavirusa nešto što je sada na razini svijeta najbolje rješenje za sve.
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!