Ostani doma
Vijesti / Koronavirus

tragedija u srbiji

Neopisiva tuga: Od korone preminuli majka, otac, baka i prabaka. Preživjela su djeca, djed je od šoka u bolnici

Neopisiva tuga: Od korone preminuli majka, otac, baka i prabaka. Preživjela su djeca, djed je od šoka u bolnici
Shutterstock

Djevojka istaknula kako su se obitelj i prijatelji aktivirali oko njih te im pomažu u ovom tužnom periodu

Obitelj Milošević iz Zemuna u posljednjih dvadeset dana pretrpjela je velike gubitke. U kratkom periodu preminula su čak četiri člana obitelji, majka i otac te baka i prabaka.

Prva je preminula prabaka, najstarija članica obitelji, a za njom i snaha, odnosno majka Dejana Miloševića (46), vozača Hitne pomoći. Nakon toga u bolnici su od posljedica korona virusa preminuli Dejanova supruga (46) i, nažalost, sam Dejan, javlja portal Srbijadanas.com

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obiteljska kuća zavijena je u crno, preživjeli su samo studentica medicine Marija i njezin mlađi brat gimnazijalac Dejan kao i njihov djed. 

Vezana vijest

Radovan Fuchs

"Prvo se razbolio, bio je 15. rujna, djed. Svi živimo u istom dvorištu, samo u različitim kućama. Nakon njega, 17. rujna, razboljela se moja baka, pa tata. Čim se tata razbolio, preselio se u drugu kuću u izolaciji, tako da nismo bili u kontaktu s njim. Nakon toga, mama se razboljela, tri dana kasnije ", ispričala je Marija.  

"Mama i tata primljeni su u bolnicu 7. listopada. Nisu imali pridružene bolesti, ležali su na Zvezdari. Bila je tu i baka. Brat Lazar ubrzo je primljen u bolnicu zbog posljedica koronavirusa", kazala je Marija.

Igrom sudbine, na dan kada je hospitaliziran u dječjoj bolnici "Tiršova", samo nekoliko kilometara dalje, u bolnici na Zvezdari, njegova majka izgubila je borbu s korona virusom.

Vezana vijest

Škola, učionica

"Prvo je preminula moja baka, 13. listopada. 16. je preminula moja majka, a konačno 26. listopada preminuo je i moj otac". Dodala je da je njezin brat sada kod kuće i da se polako oporavlja. Djed se sada nalazi u bolnici, nezamisliv stres posljednjih 20 dana ostavio ga je pravom šoku. 

Djevojka istaknula kako su se obitelj i prijatelji aktivirali oko njih te im pomažu u ovom tužnom periodu. Iako je Marija bila dobra studentica, zbog tragedije u obitelji nije položila potreban ispit te je pala drugu godinu. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!