Ostani doma
Mali biznisi

petica za ideju

Kreativna četvorka proizvodi personalizirane postere kućnih ljubimaca: 'Nitko nije slađi od naših predivnih modela'

Kreativna četvorka proizvodi personalizirane postere kućnih ljubimaca: 'Nitko nije slađi od naših predivnih modela'

Deset posto od svake narudžbe donira se azilu ili udruzi za zaštitu životinja

RTL.hr vam redovito donosi priče o "malim biznisima koje ćete voljeti". Ovoga puta to je priča o Ivani Rakamarić, Katarini Leko, Ini Maglajliji i Svenu Bezi koji zajedno rade u jedinstvenom webshopu koji prodaje personalizirane postere kućnih ljubimaca.

Za vrijeme jedne ljetne večeri na terasi Ilice 33, suosnivačice Ivana i Katarina su ispijale čašu vina i pričale o budućnosti koja ih čeka. Kako je Ivanin pas Bura bila s njima, došle su na ideju izrade personaliziranih postera ljubimaca. Sve je nekako imalo smisla i odlučile su pokušati. Tako je nastao The Bura Store.

'Sve kreće od Bure'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Odmah su znale da im treba pojačanje i tad smo u projekt su ušli Sven i ja. Nakon par mjeseci istraživanja i pripreme, krajem studenoga 2020. godine webshop je bio spreman i cijeli tim je krenuo u novu avanturu'', ispričala nam je Ina Maglajlija.

''Sve kreće od Bure, mješanke koju je Ivana udomila prije par godina i po kojoj smo odlučili nazvati tvrtku. Kako smo svi četvero veliki ljubitelji životinja, znamo koliko nam te preslatke njuške uljepšavaju živote i koliko vlasnici pasa i mačaka vole razveseliti svoje čupavce finom poslasticom ili novom igračkom. Burino prisustvo nam je dalo ideju da bismo mogli pokrenuti webshop s personaliziranim posterima ljubimaca, jer tko ne bi volio ukrasiti svoj dom preslatkim posterom svog mezimca?'', dodaje Ina.

No, važno je naglasiti da ovaj webshop ima i svoju društveno odgovornu komponentu. Deset posto od svake narudžbe donira se azilu ili udruzi za zaštitu životinja.

''Ivana i Sven pripremaju postere, ali nam se javljaju dodatno freelanceri koji se bave crtanjem tako da se nadamo da ćemo s vremenom uključiti još umjetnika u naš tim'', rekla je Ina.

''Ideje dolaze za vrijeme svakog našeg druženja, ali Bura je ta koja ima zadnju riječ i sve planove radimo prema njoj!'', napominje Ina.

Personalizirane postere izrađuju prema fotografiji ljubimca koju im vlasnici pošalju, a također postoji i opcija dodati ime i opis ljubimca, što svaki poster čini unikatnim. Rok isporuke od trenutka narudžbe je 3 do 10 radnih dana.

''Ima nas 4 suosnivača, Ivana, Ina, Katarina i Sven, a svi smo zaposleni u drugim tvrtkama. Ponekad je izazovno uskladiti sve obveze, ali sve postaje puno lakše jer radimo s Burom, najboljim direktorom koji bi itko mogao poželjeti'', kazala je Ina.

Vezana vijest

Miret

Narudžba se može poslati bilo kad

Kupci mogu naručiti personalizirane postere svojih ljubimaca ili kreativne postere s motivima ljubimaca na webshopu www.theburastore.com Na webshopu mogu pogledati cijeli asortiman te učitati fotografije koje će biti potrebne za izradu personaliziranih postera. Za više inspiracije i zanimljivosti iz Burinog života, kupci mogu zapratiti Burin Facebook ili Instagram  

Osim personaliziranih postera koji dolaze u tri različite dimenzije i dva oblika printa. U ponudi su i generički, kreativni posteri. Ovaj poduzetnički tim nada se uskoro proširenju na EU tržište. Uz to voljeli bi u budućnosti ponuditi i personalizirane igračke.

Veliki dio dogovora oko pokretanja The Bura Storea i samog poslovanja odradili su preko video poziva obzirom na koronakrizu i održavanje socijalne distance. Napominju kako vlasnici preko webshopa u svakom trenu mogu poslati narudžbu, neovisno o lokaciji u Hrvatskoj, dobu dana i sl.

''Naučili smo da vlasnicima ljubimaca nikada nije žao kupiti nešto lijepo za njihove njuške, ali svakako se nadamo ubrzo vratiti u normalu i možda i upoznati neke od modela s naših postera!'', kazala je Ina.

Svoj posao, ovo četvero poduzetnika obožava.

''Nema nam ništa slađe nego kad nam stignu fotografije novih preslatkih modela koje imamo priliku “pretvoriti” u personalizirane postere. Često nam se jave kupci i kažu da su naručili poster za svoje prijatelje koji su upravo dobili novog ljubimca ili za članove obitelji kao poklon za Božić, pa nam je drago zamisliti kako će naš dizajn krasiti domove svih naših kupaca. Također, sretni smo kada doniramo 10% od svake narudžbe azilu ili udruzi za zaštitu životinja jer smatramo kako svaki ljubimac ima pravo na svoju priču i sretan život pa se trudimo pomoći im koliko možemo'', rekla je Ina.

 

Tekst je financiran sredstvima Google stipendije.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!