Novosti

DOBITNICA 132 MILIJUNA KUNA

Eurojackpot osvojila ženska osoba iz Zagreba!

Gotovo tri dana trajala je potraga za dobitnikom ili dobitnicom najvećeg zgoditka u povijesti igara na sreću u Hrvatskoj. Za sada se samo zna da je sretna dobitnica ženska osoba iz Zagreba!

Sretnica je jednu jedinu kombinaciju za 15 kuna uplatila preko interneta i to samo dvije minute prije isteka roka. Također, u petak je prvi puta igrala Eurojackpot putem internetskih stranica Hrvatske lutrije.

Dobitnica se još uvijek nije javila iako se učestalo prijavljuje na svoj korisnički profil na stranicama HL-a i sigurno je vidjela poruku kojom je odmah nakon emisije u petak obaviještena o dobitku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatska lutrija u nagradnom fondu sudjeluje sa 2,5 milijuna eura, dok bi ostatak novaca do kraja tjedna trebao stići iz svih 14 država u kojima se igra Eurojackpot.

Prema zakonu, sretna dobitnica mora imati otvoren račun u Hrvatskoj. Bez suglasnosti, njezin identitet neće se otkrivati javnosti.

Sretnoj dobitnici puni iznos može biti isplaćen na jedan ili više računa, a to će biti napravljeno u roku od desetak dana od trenutka kada se javi Hrvatskoj lutriji.

No, porez na dobitak ipak neće moći izbjeći, pa će država od tog iznosa zaraditi 20 posto, odnosno 26,4 milijuna kuna. 

S obzirom da je uplatila putem interneta ne vrijedi rok od 60 dana za podizanje dobitka, a u Hrvatskoj lutriji vjeruju da će se dobitnica iz Zagreba javiti u roku od nekoliko dana.

Inače, u Lutriji kažu da je vjerojatnost za ovakav dobitak bila 1:59 milijuna, te da redovitih igrača Eurojackpota u Hrvatskoj ima oko 100.000.

Gdje je milijunaš koji mudro skriva svoj identitet?

Od Eurojackpota Liniću sjeda neočekivanih 26 milijuna kuna

Eurojackpot od 131.794.842,60 kn pogođen u Hrvatskoj!

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!