Ostani doma
Novosti

DUGE CIJEVI

Inspektoru zapalili auto

Dubrovačka policija je na ulice izašla s dugim cijevima nakon što je inspektoru za droge zapaljen automobil. On je u zatvor smjestio 20-tak dubrovačkih dilera.

DUBROVNIK - Automobil marke škoda u vlasništvu Dubrovčana Luke Delije je u potpunosti izgorio u naselju Gruž u srijedu oko četiri sata ujutro.

Vatrogasci su požar uspjeli ugasiti oko 20 minuta nakon dojave, no automobil je u potpunosti uništen. Policajci koji su izašli na očevid kažu da je posao obavljen stručno jer se vatra nije proširila na okolne gusto parkirane automobile.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Delija je inspektor Odjela za droge u dubrovačkoj policiji, a poznat je po svojim uspjesima u razbijanju dubrovačkog dilerskog lanca. Sudjelovao je u nedavnim uhićenjima nekoliko dilera s područja Dubrovnika, a pomogao je i da se njih oko 20-tak smjesti u zatvor. Prati ga uzrečica da "Luko ide do kraja". Navodno je nedavno primio i poruke da "ne čačka previše oko nekih slučajeva".  

Ovo je već drugi slučaj paljenja automobila dubrovačkih policajaca. Na identičan je način zapaljen automobil još jednom revnom policajcu, Denisu Paveli.

Dubrovačku policiju, inače, potresa afera prema kojoj i neki policajci uzimaju drogu. Optužila ih je supruga jednoga od dilera, Ana Bugarin. Iz policije su to opovrgnuli, ali je ipak pokrenuta istraga. Početkom godine je jedan policajc uhvaćen kako prodaje drogu djevojci.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!