Ostani doma
Novosti

ČUDI JE BARBA LUKA

Kosor: Neću se upecati!

Kosor: Neću se upecati!

Premijerku čudi ponašanje Luke Bebića, koji od nje traži ispriku za ušutkavanje na nedavnoj sjednici Predsjedništva HDZ-a. Kaže da se na njegovu udicu neće upecati.

SPLIT - Na žalopojku starog HDZ-ovog lisca Luke Bebića, koji od svoje stranačke šefice traži ispriku za ušutkavanje na sjednici Predsjedništva HDZ-a, Jadranka Kosor je odgovorila čuđenjem.

"Ja na to neću nasjesti i na tu se udicu neću upecati", poručila je premijerka, ističući kako ima "puno važnijeg posla", pri čemu je navela privatizaciju brodogradilišta, izradu novog proračuna te međuvladinu konferenciju o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji 2. listopada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imam potporu cijelog Predsjedništva HDZ-a i svih stranačkih tijela, dobila sam potporu i 10.000 izaslanika na stranačkome saboru. Što će mi više za punu stabilnost, za odlučnost", rekla je Kosor.

Ne opterećujem se smještanjima

Na pitanje smješta li joj netko u HDZ-u odgovorila je kako se time "apsolutno ne opterećuje". "Moja koncentracija je usmjerena na dodatne korake koje treba poduzeti Vlada za uspješan izlazak iz krize i za potporu gospodarstvu. Svoju enregiju i znanje također ulažem u posao važan za ulazak Hrvatske u EU", rekla je.

"Predsjednica sam Vlade i predsjednica HDZ-a i taj posao sam preuzela u teškom trenutku krize i recesije. Sa svojim suradnicima u Vladi i koalicijskim partnerima odlučna sam rješavati probleme. Kada uđemo stabilno u 2010., onda ću se posvetiti onomu što je važno za moju stranku, a to je priprema za izbore 2011. godine", rekla je premijerka.

Predizborno odustajanje od "teških odluka"

U tom je smislu najavila da će se, "kako bi ljudi lakše živjeli", sljedeće godine možda odustati od nekih "teških odluka", ali nije konkretizirala koje su to odluke.

Dodala je da sa svima surađuje dobro, "s nekima više, s nekima manje", s obzirom na činjenicu da veći dio vremena provodi u Banskim dvorima. Moguću rekonstrukciju Vlade nazvala je naklapanjima, nagađanjima i špekulacijama.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!