Ostani doma
Novosti

SUKOB INTERESA?!

Željku Žužiću sudi supruga

Željku Žužiću sudi supruga

Vesna Žužić vodi sudski postupak u kojemu je jedan od trojice tuženih njezin suprug. No, sud je odbio slučaj predati nekome drugome.

VELIKA GORICA - Općinski sud u Velikoj Gorici potresa novi pravosudni skandal vezan uz obitelj Žužić.

Na sudu se, naime, vodi spor protiv tvrtke Poljoprivredna zadruga kojoj je na čelu poduzetnik Željko Žužić. Neobično je to što u slučaju treba presuditi njegova supruga Vesna Žužuć koja je sutkinja na tom sudu, piše Jutarnji list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Državno odvjetništvo je zatražilo njezino izuzeće, no v.d, predsjednice suda Irena Kvaternik je tu odluku odbila, a na nju strane u postupku više nemaju pravo podnijeti žalbu.

Poljoprivredna stanica je pod istragom zato jer je općinsko državno odvjetništvo najprije tužilo jednu drugu tvrtku zbog poljoprivrednog zemljišta, no kasnije se ispostavilo da je vlasnik tog zemljišta postao Željko Žužić. On je do tvrtke došao ne plativši ni kune. Kupio je poslovnu zgradu, a na temelju nje je dobio i zemljište koje je bilo u vlasništvu zadruge.

Prema neslužbenim informacijama, u prvi mah se nije ni znalo da je Žužić umiješan u taj slučaj, no njegova se supruga sada odbija povući iz slučaja.

Obitelj Žužić je postala poznata nakon brojnih prometnih prekršaja njihova sina koji je ubio 19-godišnju djevojku u prometnoj nesreći. Na vidjelo je izašlo i da je na velikogoričkom sudu zataškan velik broj prijava protiv njega.  

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!