Ostani doma
Novosti

OČEKUJE JOSIPOVIĆEVU TUŽBU

Brkić poručio predsjedniku: 'Malih miševa ja se ne bojim!'

'U zadnje vrijeme dosadašnji predsjednik Josipović jako je nervozan, nešto je postao jako plašljiv i rastresen i baš se veselim tom sudskom procesu', rekao je Brkić.

ZAGREB - Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić rekao je u utorak da se, ako ga predsjednik Republike Ivo Josipović tuži, veseli sudskom procesu jer se "ne boji malih miševa".

"U zadnje vrijeme dosadašnji predsjednik Josipović jako je nervozan, nešto je postao jako plašljiv i rastresen i baš se veselim tom sudskom procesu", rekao je Brkić novinarima prilikom predstavljanja Izbornog programa HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović. Upitan boji li se Josipovićeve tužbe odgovorio je da se "malih miševa ne boji".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glavni tajnik HDZ-a zanimljivim smatra koncept nove pravednosti dosadašnjeg predsjednika Josipovića po kojem su, kako je rekao, jedino on i pripadnici njegova ZAMP-ova jata uspjeli izvući sredstva iz Komercijalne banke.

"I pravosudni epilog je rekao da je to bila protuzakonita radnja u kojoj je druga pravna osoba vratila ono što su on i njegovi pripadnici ZAMP-ova jata izvukli novce", rekao je Brkić novinarima. Zanimljivim smatra i činjenicu kako nova pravednost vrijedi samo za predsjednika Josipovića i ljude iz njegova ZAMP-ova jata, a ne vrijedi za ostalu hrvatsku sirotinju kojoj su tamo propali novci.

Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je u ponedjeljak da razmišlja o sudskoj tužbi protiv HDZ-ova glavnog tajnika Milijana Brkića, koji ga je prozvao da je "obmanjivao i muljao hrvatsku javnost" u vezi izvlačenja novca iz Komercijalne banke preko štedionice "Zlatica".

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!