Novosti

Od zlostavljanog djeteta do zvijezde

Autističnom dječaku nitko nije htio doći na rođendan, a onda se dogodilo čudo!

Trinaestogodišnji Odin boluje od Aspergerova sindroma, oblika autizma. Zbog toga je svakodnevno izložen bullyingu vršnjaka. Tuga koju je doživio kada mu nitko iz razreda nije želio doći na rođendan, slomila je njegovo malo srce, a onda se dogodilo čudo

Na Odinovu proslavu trinaestog rođendana nitko od njegovih prijatelja nije htio doći. Sve dok njegova majka nije uzela Facebook u svoje ruke. Zamolila je ljude da mu pošalju pokoju čestitku. I onda se dogodilo čudo.

Lavina je krenula. Više stotina ljudi udružilo je snage i ovom 13-godišnjaku kojeg vršnjaci izbjegavaju jer boluje od Aspergerova sindroma, priredilo u kuglani rođendan za pamćenje.

"Cijeli dan dobivam poruke iz cijelog svijeta. Iz Moskve, Švedske, Škotske, Pariza, Australije", kazao je slavljenik Odin Camus.

Odin je primio više od četiri tisuće rođendanskih čestitki, a hashtag na Twitteru Odinov rođendan skočio je taj dan na prvo mjesto u Kanadi! Aktivirale su se i holivudske zvijezde poput Elijaha Wooda i pjevačice Carrie Underwood.

Odinova majka Melisaa jedva je susprezala suze. "Svi se mogu poistovjetiti. Svi znaju dijete ili znaju nekoga tko se ne uklapa", kazala je.

No, u ovu priču, te večeri, tog dana, Odin se uklopio savršeno!

"Ja sam nevjerojatan u kuglanju i stvarno mislim da mogu napraviti pravi šou!", dodaje Odin koji je napravio i mnogo više od toga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najgledaniji video

Category: 825 - 825

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!