Ostani doma
Novosti

MARIJAN MAREKOVIĆ

Šef državne tvrtke Pleter za RTL.hr demantira da su ovo pripremali za ručak u Banovini: 'Jučer smo kuhali vinogradarski gulaš!'

Šef državne tvrtke Pleter za RTL.hr demantira da su ovo pripremali za ručak u Banovini: 'Jučer smo kuhali vinogradarski gulaš!'
Pixsell, Twitter

Državna tvrtka Pleter našla se na udaru na društvenim mrežama zbog onoga što su ljudima jučer navodno dali za ručak

Nedugo nakon što je preuzela pripremu i dijeljenje hrane na potresom pogođenom području, državna tvrtka Pleter našla se na udaru na društvenim mrežama zbog onoga što su ljudima jučer navodno dali za ručak.

Jedan od njihovih obroka koji su navodno spremili objavljen je na raznim društvenim mrežama uz komentar: "Ne, nije šala".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kratkoj izjavi za RTL.hr, predsjednik uprave Pleter usluge Marijan Mareković kaže da to što je objavljeno - nije točno.

"Mi to za teren nemamo u jelovniku. Mi smo jučer ljudima pripremili i dali vinogradarski gulaš za ručak", kazao je kratko Mareković za RTL.hr.

Da podsjetimo, kuhanje u mjestima razrušenim potresom već dulje je vrijeme glavna tema u javnosti. Kuhali su svi - volonteri, vrsni chefovi, vlasnici restorana... Državna tvrtka Pleter se u pripremu i dijeljenje hrane uključila 13 dana nakon potresa. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!