Novosti

dopisivanja na facebooku

Premijer se vozi suprotnim smjerom jer je štićena osoba?

Premijer se vozi suprotnim smjerom jer je štićena osoba?
PIXSELL

Građanin je na Facebooku upitao premijera zašto u subotu ujutro vozio bicikl Sljemenskom cestom u suprotnom smjeru i to u pratnji policijskog Pucha, dok su iz Vlade odgovorili kako je Milanović štićena osoba, ne komentirajući vožnju kontra smjerom.

Vladina Facebook stranica već odavno je postala mjesto gdje ogorčeni i frustrirani građani iskaljuju svoj bijes, ali i traže odgovore na pitanja koja ih muče.

Ovaj put je jedan građanin poslao upit premijeru Zoranu Milanoviću koji nije imao veze s politikom, nego sa slobodnim vremenom šefa Vlade.

Naime, građanin je pitao premijera zašto u subotu ujutro vozio bicikl Sljemenskom cestom u suprotnom smjeru i to u pratnji policijskog Pucha.

"Mislim da je dosta nastradalih u prometu na hrvatskim cestama i da s ovakvim bahatim ponašanjem ne dajete dobar primjer ovom napaćenom narodu", napisao je.

Nakon tog posta uslijedili su brojni komentari ostalih građana na društvenoj mreži, ali Vlade.

"Premijer je štićena osoba 24 sata dnevno i pratnja je nužna", priopćili su community menadžeri iz Vlade, pritom se ne osvrćući na činjenicu da je Milanović vozio krivim smjerom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!