Ostani doma
Novosti

'uživamo u dobrim potezima'

Gotovina: Podržavam Vladu kao i svi ostali građani Hrvatske!

Generala Antu Gotovinu dočekali su novinari ispred njegove obiteljske kuće u Pakoštanima, gdje im je priznao kako podržava Vladu kao i svaki drugi građanin Hrvatske te da se veseli svakom njezinom dobrom potezu.

Nakon noći provedene u obiteljskoj kući u Pakoštanima, Ante Gotovina je opušteno išetao van u društvu odvjetnika i prijatelja Luke Mišetića, gdje su ih dočekali novinari.

"Nisam znao da ste tu. Bio bih vas pozvao na kavu na svoju terasu da sam znao da me čekate", kazao je odmah general.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upitan kako mu je bilo na dočeku u rodnom mjestu, rekao je da mu je bilo drago vidjeti ljude koji su ga cijelo vrijeme podržavali i vjerovali u njegovu nevinost.

"Bilo je super. Onako kako smo očekivali. Dobro, možda ne baš tako... Znate, ovaj južnjački temperament je malo nagao i treba ga ponekad spustiti na zemlju", dodao je.

Iako je istaknuo kako se sada namjerava posvetiti isključivo obitelji i prijateljima, ipak upiti o politici nisu izostali.

"To su političke teme. To pripada politici. Ja sam obični građanin poput vas. Dajem potporu Vladi. Narod bira i kada je većina izabrala, oni su odlučili. To je ta Vlada i mi je podržavamo i uživamo u svakom njenom dobrom potezu", izbjegao je komentirati najavu objave registra branitelja.

Priznao je novinarima kako je on 'čovjek mora' jer su njegovi djedovi i bake bili i još uvijek jesu 'ribari i težaci'.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!