Ostani doma
Novosti

GRAD I DALJE U KAOSU

Umjesto na poslu, 80 Zagrepčana završilo u Traumi!

Umjesto na poslu, 80 Zagrepčana završilo u Traumi!
PIXSELL

Brojni su građani, umjesto na radnom mjestu, završili na Traumatologiji. Prema posljednjim informacijama, od 7.30 sati primljeno je 80 pacijenata, od kojih je 90 posto s različitim prijelomima. Čak njih 15 čeka na hitne operacije.

Zagreb se ni dva dana nakon snježne mećave ne može izvući iz kolapsa. Osim što brojne tramvajske linije i gradski autobusi ne voze svojim standardnim trasama, a vlakovi kasne do 60 minuta, mnogi građani nisu se najbolje snašli na zaleđenim nogostupima i kolnicima.

Naime, umjesto na radnom mjestu, završili su na Traumatologiji. Prema posljednjim informacijama, na Traumu je od 7.30 sati primljeno 80 pacijenata, od kojih je njih 90 posto s prijelomima, a čak 15 njih je već sada spremno za operacije.

Skraćene tramvajske linije

Kako javlja ZET, zbog puknuća žice gornjeg voda u Zagrebu tramvajske linije 4, 5, 7, 11 i 12 prometuju skraćeno do Maksimira. Zbog snijega na kolnicima, povremenih kvarova vozila i znatno sporijeg prometa dolazi do odstupanja od voznih redova i na autobusnim linijama. Iz istih je razloga izvanredna autobusna linija 140 Mihaljevac – Tomislavov dom u ovim trenucima u prekidu.

Vlakovi kasne do 60 minuta

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brzi i međunarodni vlakovi jutros u Hrvatskoj voze na svim relacijama i staju u svim stajalištima kako bi se svi putnici prevezli do svojih odredišta, a kašnjenja su do 60 minuta, izvijestile su jutros Hrvatske željeznice.

Prema Splitu i obratno voze svi vlakovi. S međimurskog, varaždinskog i zagorskog područja normalno voze i brzi i putnički (regionalni) vlakovi. Na području Karlovca, Novske, Vinkovaca, Moravica i Rijeke dio putničkih (regionalnih) vlakova je otkazan.

Očekuje se novi snijeg

Hrvatska se u ponedjeljak probudila zaleđena i u debelim minusima. Zima je uzela maha pa se tako i danas očekuju nove oborine. Tijekom dana najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će iznositi između minus pet i nula stupnejva, dok će na Jadranu biti od četiri do deset stupnjeva Celzijevih.

Aktualnu vremensku prognozu možete pratiti OVDJE.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!