Ostani doma
Novosti / Crna kronika

ubojstvo na volovčici

Tužna ispovijest majke ubijene djevojke: 'Više puta ga je prijavljivala za maltretiranje, ali policija nije ništa poduzela'

Riječ je o sinu poznatog ugostitelja koji je lani u travnju Mercedesom naletio na 72-godišnjeg oca osmero djece koji je prelazio zebru na crveno i usmrtio ga

Ubojstvo u Zagrebu

Sinoć oko 22 sata na zagrebačkoj Volovčici u automobilu ispred zgrade u kojoj živi nožem je ubijena 18-godišnja djevojka, a gotovo odmah nakon dojave policija je privela Davida K. (19) kojeg sumnjiče za ubojstvo, piše Večernji list.

Riječ je o sinu poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je lani u travnju Mercedesom naletio na 72-godišnjeg oca osmero djece koji je prelazio zebru na crveno i usmrtio ga. Za vrijeme očevida David K. prijetio je okupljenim novinarima i fotoreporterima da će ih, ukoliko i jedna njegova fotografija izađe u medijima, sve tužiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

POGLEDAJTE JOŠ:

>> Užas na zagrebačkoj Volovčici: ubio je bivšu djevojku (18) pa se predao policiji?

David K. prije nekoliko godina bio je u vezi s ubijenom 18-godišnjakinjom, a nakon što su prekinuli počeo joj je raditi probleme.

"Napao ju je tu u blizini crkve, pa joj je u studenom prošle godine razbio auto, uzeo joj je mobitel, stalno joj je prijetio da ima novaca i da će sve napraviti. Više puta ga je moja kćer prijavljivala za maltretiranje, i ja sam bila u policijskoj postaji zbog toga, ali policija na kraju nije ništa poduzela", kazala je majka ubijene 18-godišnjakinje, piše Večernji list.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!