Ostani doma
Novosti / Crna kronika

POLICIJA JE NA TERENU

Užas u KB Dubrava: trojica mladića gotovo na smrt pretukli djelatnika, odmah je hospitaliziran

Užas u KB Dubrava: trojica mladića gotovo na smrt pretukli djelatnika, odmah je hospitaliziran
PIXSELL

Nakon što je zaposlenik na prijemu u KBC Dubrava kazao trojici mladića da pričekaju na red, postali su agresivni te mu nanijeli teške tjelesne ozljede

U Kliničkom bolničkom centru Dubrava u nedjelju nešto iza podne dogodio se zastrašujući incident.

Naime, trojica mladića pojavila su se na ulazu odjela Hitne pomoći nakon čega su se kod čovjeka zaduženog za birokraciju, prijem i upis pacijenata počeli raspitivati o tome kad bi mogli doći na red.

Kako je kazao izvor iz spomenute bolnice za Vijesti.hr, muškarac im je objasnio da trebaju sjesti i pričekati red, nakon čega su postali agresivni i fizički se obračunali s njim.

"Nanijeli su mu teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je ovdje kod nas u bolnici. Ne znam kako će sve završiti niti znam koji je točan razlog ovog nesretnog događaja", prepričao nam je liječnik rekavši kako je na hodnicima nakon obračuna od raznih pacijenata čuo da je riječ o trojici Janjevaca otprije poznatih policiji.

Iz policije su nam tek kratko kazali kako su njihovi službenici na terenu te da obavljaju očevid.

"Ne možemo komentirati slučaj koji je u tijeku. Više informacija bit će poznato nakon provedenih kriminalističkih radnji", priopćili su nam iz PU Zagrebačke.

Uskoro opširnije...

Preporučujemo ti još sadržaja

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!