Novosti / Crna kronika

DIVLJAČKI OBRAČUN

Detalji stravičnog napada u KB Dubrava: 'Slomili su mu rebra, a mi smo se samo ukipili, nekima je skoro srce puklo'

Detalji stravičnog napada u KB Dubrava: 'Slomili su mu rebra, a mi smo se samo ukipili, nekima je skoro srce puklo'
Boris Scitar/PIXSELL

Naravno, na lice mjeste ubrzo je pristigla policija koja je pronašla mladiće te ih dovela u postaju u Dubravi na kriminalističko istraživanje

U Kliničkom bolničkom centru Dubrava u nedjelju nešto iza podne dogodio se zastrašujući incident o čemu smo mi na Vijesti.hr prvi izvijestili.

Pročitajte više: Stravičan incident u KBC Dubrava: trojica mladića gotovo na smrt pretukli djelatnika, odmah je hospitaliziran

Naime, trojica mladića pojavila su se na ulazu odjela Hitne pomoći nakon čega su se kod djelatnika zaduženog za prijem i upis pacijenata počeli raspitivati o tome kad bi mogli doći na red budući da je bratu jednoga od njih pozlilo te je osjećao jake bolove u trbuhu.

Djelatnik im je pritom objasnio kako se ne radi o teškom hitnom slučaju te da sjednu u čekaonicu i strpe se dok ih dežurni liječnik ne prozove.

Mladići su potom prvo počeli verbalno vrijeđati djelatnika KBC Dubrava, nakon čega je jedan od njih jako udario šakom o pult.

“Kolega im je nanovo objasnio da je nemoćan i da ih ljubazno moli da sjednu i čekaju svoj red, ali tada je krenuo fizički obračun. Njih trojica krenuli su na jadnog čovjeka i nekontrolirano i agresivno ga počeli udarati šakama i nogama”, ispričao je za Vijesti.hr liječnik iz KBC Dubrava.

"Nanijeli su mu teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je ovdje kod nas u bolnici. Mislim da su mu slijepoočnu kost i nekoliko rebara”, prepričao nam je izvor dodavši kako su pacijenti u čekaonici komentirali da se radi o Janjevcima otprije poznatima u četvrti po devijantnom ponašanju.

Naravno, na lice mjeste ubrzo je pristigla policija koja je pronašla mladiće te ih dovela u postaju u Dubravi na kriminalističko istraživanje.

“Ne možemo komentirati slučaj koji je u tijeku. Više informacija bit će poznato nakon što rasvijetlimo kronologiju događaja i provedemo zakonom propisane radnje”, rekli su nam iz PU Zagrebačke.

Jedan stariji gospodin koji se igrom slučaja našao na licu mjesta, jer je člana obitelji doveo na pregled, za naš portal prepričao je ovu nesrentu situaciju.

“Bilo je to užasno za gledati, prepali smo se i ukipili svi u čekaonici. Tu je bilo više desetaka pacijenata mahom starije životne dobi tako da nitko nije mogao uskočiti u obračun. Sve je trajalo kratko tako da na prvi trenutak nisam bio ni svjestan što se dogodilo”, kaže svjedok koji je zbog vlastite sigurnosti odlučio ostati anoniman.

Isto tako, valja napomenuti da je brat jednoga od napadača odbio pregled u KBC Dubrava, a neslužbeno doznajemo da su svi odjurili u KBC Zagreb (Rebro).

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!