Ostani doma
Novosti / Crna kronika

brutalan napad

'Crkni stara mrcino, babo smrdljiva! Osvetit ću ti se kad tad': unuke verbalno i fizički napale vlastitu baku

'Crkni stara mrcino, babo smrdljiva! Osvetit ću ti se kad tad': unuke verbalno i fizički napale vlastitu baku
Ilustracija / Thinkstock

Bakine jauke čuo je susjed koji je odmah nazvao policiju. Baki su liječnici dijagnosticirali potres mozga, a bila je i na psihijatrijskom liječenju zbog velike traume koju je doživjela

Zbog ozljeda i duševnih boli koje su nanijele vlastitoj baki Kati, dvije djevojke s područja Varaždina, moraju joj platiti 5.000 kuna odštete. One su se, naime, na baku okomile zbog smrti kućnog ljubimca. Unukama je netko otrovao psa kojeg je baka pustila iz dvorišta, piše Podravski.

Kad je unuka Katarina saznala da je pas uginuo, plakala je u kupaonici. Baka je izašla iz kuhinje da je pita što se dogodilo. U tom trenutku došla je druga unuka, Marija, koja je baku počela vrijeđati. No, nije stala samo na uvredama. Kako stoji u presudi, Marija je baku počela udarati po leđima, a Katarina ju je držala da se ne bi mogla micati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naguravale su je, a baka je, izgubivši ravnotežu, ozlijedila koljeno. Potom su je zaključale u kuhinji i ostavile i suzama.

"Crkni stara mrcino, prokleta bila, babo smrdljiva! Krepaj! Osvetit ću ti se kad-tad", urlala je na baku njena unuka Katarina. Bakine jauke čuo je susjed koji je odmah nazvao policiju. Baki su liječnici dijagnosticirali potres mozga, a bila je i na psihijatrijskom liječenju zbog velike traume koju je doživjela tijekom ovog brutalnog napada.

Unuke, ipak, sve negiraju. Kažu kako su vikale na baku i kako su joj, vjerojatno, svašta izgovorile, ali da se ne sjećaju jer se nisu mogle kontrolirati. No, kažu kako je baka izmislila priču o premlaćivanju "kako bi im napakostila".

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!