Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Ležala u lokvi krvi

Brutalno pretukao djevojku zbog ljubomore, a ranije je udarao i njezinu sestru: 'Od straha ne izlazi iz stana'

Brutalno pretukao djevojku zbog ljubomore, a ranije je udarao i njezinu sestru: 'Od straha ne izlazi iz stana'
Instagram

Kovačevića je policija u posljednjih deset godina prijavljivala zbog teškog ozljeđivanja, pucanja iz vatrenog oružja, nasilničkog ponašanja, otmice...

Prošle srijede, 13. lipnja u jednom kafiću na zadarskoj Meladi, 31-godišnji Darko Kovačević brutalno je pretukao 18-godišnju djevojku koja je zadobila teške ozljede glave te joj je izbio tri zuba. Kovačević je djevojku vidio na plaži s najboljim prijateljem iz škole zbog čega se naljutio, došao u kafić u kojem radi i brutalno ju pretukao.

"Tri zuba mi je izbio, šivali su mi ih u bolnici, kao i ozljede na licu. Izgledam strašno, teško me ozlijedio, ali mi, nasreću, ipak neće trebati plastična kirurgija", rekla je 18-godišnjakinja, koja se zaključala u stan u Zadru i, prestrašena, ne pušta unutra nikog osim majke za 24 sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gazdarica kafića rekla je kako je prestrašena jer netko sa skrivenog broja zove i pušta im nasnimljene prijetnje Zdravka Mamića. To su prijavili policiji, a u kafiću kažu da su Kovačević i tinejdžerica najprije boravili neko vrijeme u WC-u kafića i da se tamo nije ništa dogodilo, raspravljali su ili se mirili. Zajedno su izašli, a onda je on nasrnuo na nju i krenuo je mlatiti šakama i nogama i vući je za kosu. Udario ju je tako da je pala na pod, a onda je dobila i brutalan udarac nogom u glavu kad je pokušala ustati. Vjerojatno joj je tad izbio tri zuba.

Djevojka je još dodala kako su priče o tome da mu je izgrebala auto neistinite te kako je još ranije napao i udario njezinu sestru.

Kovačevića je policija u posljednjih deset godina prijavljivala zbog teškog ozljeđivanja, pucanja iz vatrenog oružja, nasilničkog ponašanja, otmice, prisile prema policajcu, narušavanja nepovredivosti doma i više tučnjava, a ovaj put je uhićen zbog kaznenih djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji. Sudac istrage pritvorio ga je do mjesec dana zbog opasnosti da će je opet pretući, prenosi 24 sata.

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!