Novosti / Crna kronika

amaterska pljačka

Izgubili veću svotu novca u kockarnici pa ju opljačkali: Zaprijetili plastičnim pištoljem djelatniku

Izgubili veću svotu novca u kockarnici pa ju opljačkali: Zaprijetili plastičnim pištoljem djelatniku
Davor Puklavec/PIXSELL

U amaterskoj pljački ukrali 108 tisuća kuna

U četvrtak je policija uspješno riješila slučaj pljačke kockarnice u Supetru na Braču. Uhićene mladiće se sumnjiči da su prijetili pištoljem zaposleniku kockarnice te im je on bio prisiljen dati 108 tisuća kuna.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, radi se o Frani J. (28) i Sandru L. (25) iz Splita. Navodno nekoliko dana prije amaterske pljačke izgubili poveću svotu novca u automat klubu "Riviera Supetar".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oko 3:40 sati, maskiran kapuljačom, ali bez rukavica, Frane je stavio (navodno) plastični pištolj na vrat djelatnika kockarnice i zaprijetio da mu da novac koji je djelatnik u tom trenutku brojio. Kada se dočepao plijena, izletio je van gdje ga je čekao Sandro.

Je li uistinu riječ o plastičnom pištolju, kako tvrdi jedan od osumnjičenika, ne može se ustvrditi jer nije pronađeno oružje kojim je izvršeno razbojništvo.

Frane je u Supetaru radio na sezoni, a mladići su često provodili vrijeme u kockarnici koju su kasnije opljačkali. A da je uistinu riječ o amaterima, govori i činjenica da su predvidjeli da bi ih djelatnici automat kluba mogli prepoznati, što je navodno slučaj.

Niti jedan od njih nije ranije osuđivan ni za kakvo kazneno djelo, a jučer je kod njih pronađeno tek nekoliko tisuća kuna plijena, prenosi Slobodna Dalmacija. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!