Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Nerazjašnjene okolnosti

Organi mladića iz Zadra spasit će šest života: 'Kad je pronađen imao je samo ranu na potiljku'

Organi mladića iz Zadra spasit će šest života: 'Kad je pronađen imao je samo ranu na potiljku'
Facebook

28-godišnji Zadranin pronađen je na stubištu se teškim ozljedama glave

Roditelji 28-godišnjeg Zadranina Henika Mohotija koji je u subotu preminuo u zadarskoj Općoj bolnici od posljedica teških ozlijeda glave koje je na još neutvrđen način zadobio u prošlu nedjelju u napuštenom poslovnom prostoru u Šibenskoj ulici na Bilom brigu, odlučili su donirati organe stradalog sina kako bi pomogli drugima. Njegovi organi spasit će najmanje šest života, piše Zadarski.hr.

Što se dogodilo mladom Zadraninu službeno još nije poznato, osim da je zadobio teške ozlijede glave, što je utvrđeno nakon što su ga u napuštenom prostoru, koji je nekoliko sati nakon njegove smrti, kako doznajemo, planuo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Heniko je bio duša od čovjeka, znam ga 15 godina i nikad se s nikim nije posvađao, dapače, on je bio taj koji bi smirivao situacije. Nije imao neprijatelja, nikad nisam čula da je itko rekao ružnu riječ za njega. Nikom nije bio dužan, s nikim u konfliktu. Kada je pronađen, nijedne modrice ni ogrebotine po tijelu, rukama, licu, ma nigdi ništa. Nego na potiljku rana", kazala je Henikova bliska prijateljica Josipa za Zadarski.hr.

Mladi Zadranin nestao je prije osam dana nakon izlaska sa društvom. Nakon obilaska klubova krenuo je kući od kada mu se izgubio svaki trag. Mobitel mu je bio ugašen, a prijatelji koji su ga tražili cijeli dan pronašli su ga oko 23 sata u teškom stanju. Ležao je u podnožju stubišta s velikom ranom na zatiljku. 

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!