Ostani doma
Novosti / Crna kronika

uhvaćen

Davidu Komšiću otac tijekom posjeta u zatvor htio prošvercati mini mobitel!

Davidu Komšiću otac tijekom posjeta u zatvor htio prošvercati mini mobitel!
Luka Stanzl/Pixell

No ili je to izveo nespretno, ili su ga pravosudni policajci zbog prijašnjih incidenata u kojima je sudjelovao držali pod posebnom prismotrom...

Davida Komšića (21) iz zagrebačkog zatvora gotovo svaki mjesec vode na Općinski kazneni sud gdje mu sude zbog napada na Kristinu Krupljan (18) iz studenoga 2016. U zatvoru je jer je nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora zbog toga što je 22. veljače 2017. s 88 uboda nožem masakrirao trudnu Kristinu.

Ivo Komšić, zbog čijeg je ponašanja sutkinja koja mu je nepravomoćno osudila sina dobila policijsku zaštitu, prošli tjedan iskoristio je posjet sinu u zagrebačkom zatvoru. Namjeravao mu je dostaviti mini mobitel iako ih zbog sigurnosnih razloga pritvorenici i zatvorenici ne smiju imati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve je pozorno osmislio jer je iz prve ruke znao kako se odvija procedura tijekom posjeta pritvorenicima. Ivo Komšić, naime, ovo proljeće iza zatvorskih rešetaka proveo je tri tjedna. U pritvoru je završio 13. travnja zajedno s Davidovim kumom Vjekoslavom Komšićem (52) i Zoranom Petrovićem (42) nakon što su ih osumnjičili za prijetnje konobaru kafića na Medveščaku u Zagrebu.

Tijekom susreta sa sinom u prostoriji za posjete pokušao mu dostaviti svega nekoliko centimetara veliki mobitel. No ili je to izveo nespretno, ili su ga pravosudni policajci zbog prijašnjih incidenata u kojima je sudjelovao držali pod posebnom prismotrom. U svakom slučaju vidjeli su pokušaj primopredaje i osujetili ga.

Da je dobio mobitel David ga je mogao iskoristiti za ‘surfanje’ internetom, razgovore sa svjedocima i(li) sa suoptuženicima u postupku, a mogao ga je i iznajmljivati drugim zatvorenicima i tako zarađivati.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!