Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Dvostruko ubojstvo

Otkriveni novi detalji stravičnog ubojstva u Zagrebu: Sin Siniša imao je psihičkih problema

U tijeku je očevid nakon kojeg bi trebalo biti poznato više informacija o ovoj nesreći

U Zagrebu na adresi III. Struge 34 u obiteljskoj kući oko 12.50 sati pronađena su dva mrtva tijela, odnosno tijela muškarca i žene. Prema prvim informacijama, policija sumnja na nasilnu smrt. 

Zagrebačka policija u kući pronašla dva mrtva tijela, sumnja na nasilnu smrt (thumbnail)

Kako javlja naš reporter Boris Mišević u tijeku je opsežan očevid koji već traje pet sati. Na terenu je velik broj pripadnika krim policije, a u pomoć su proistigli i vatrogasci koji su asistirali u očevidu. 

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o sinu Siniši (51) i njegovoj maćehi Marici (77). Detalji smrti još uvijek nisu poznati.

"Čuli smo da se susjedima dogodila nesreća, da su mrtvi. Kako, zašto? Ne znamo. To su maćeha i sin koji su sami živjeli u toj kući. Muž je umro i oni su sami ostali", kazala je jedna od susjeda. 

Neslužbeno se doznaje da je riječ o ubojstvu hladnim oružjem. Iako policija ne otkriva detalje, postoje dva moguća scenarija. Jedan je da se dogodilo dvostruko ubojstvo, odnosno da je treća osoba usmrtila dvoje ljudi. 

Drugi je scenarij onaj prema kojem je sin hladnim oružjem usmrtio maćehu, a potom i sebe. Ovaj drugi scenarij čini se izglednijim s obzirom na to, kako doznajemo, da je 51-godišnji Siniša imao psihičkih problema. Navodno je čitav život uzimao lijekove. 

Susjedi za Sinišu imaju samo riječi hvale. "Bio je dobar, imao je fotografsko pamćenje ali je imao zdravstvenih problema. Čitav je život pio lijekove", kazao nam je jedan susjed.

Nasilna smrt

Mrtva tijela pronađena su oko 12,50 sati u kući na adresi Struge 34. Policija sumnja na nasilnu smrt, a u tijeku je policijski očevid, kratko su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke.

"Zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu rukovodi očevidom povodom pronalaska dva mrtva tijela u naselju Struge.
S obzirom da je očevid povodom pronalaska tijela žene (1942.) i muškarca (1968.) u tijeku, više informacija nije moguće objaviti", objavio je DORH. 

Mrtva tijela su pronađena u prizemnici, u neposrednoj blizini autobusnog okretišta u naselju Struge. 

U tijeku je očevid nakon kojeg bi trebalo biti poznato više informacija o ovom tragičnom događaju.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!