Novosti / Crna kronika

Tko je čovjek u kojeg su pucali?

Brat ranjenog vlasnika kafića: 'Vidio sam ga prije Božića i nije se žalio da mu netko prijeti'

Brat ranjenog vlasnika kafića: 'Vidio sam ga prije Božića i nije se žalio da mu netko prijeti'
Ivica Galovic/ PIXSELL

Postoje svjedoci koji su vidjeli pucnjavu, a doznajemo i kako policija već sumnjiči određene osobe

"U naselju Andrija Hebrang u Slavonskom Brodu došlo je do pucnjave u kojoj je u ponedjeljak oko 18.45 sati ranjen 43-godišnjak. Policija traga za počiniteljima", kazala nam je glasnogovornica PU  brodsko-posavske, Kata Nujić.

Međutim, kako neslužbeno doznajemo, ranjen je ugostitelj Jerkan Kovačević. Postoje svjedoci koji bi svojim iskazima mogli pomoći policiji da što prije pronađu počinitelje, a prema informacijama kojima raspolažemo, policija već sumnjiči određene osobe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kovačevića su napadači dočekali ispred njegovog kafića i upucali ga u nogu. Potom su pobjegli automobilom. Nije isključeno da je jedan počinitelj vrebao Kovačevića dok je pomagač čekao u autu. Kovačević je izvan životne opasnosti.

Telefonski smo razgovarali sa Željkom Kovačevićem, bratom ranjenog ugostitelja.

"Nisam ni znao što se dogodilo dok me sinoć jedan prijatelj nije obavijestio. Stvarno ne znam tko bi to mogao učiniti. Zvao sam ga jutros na mobitel, ali se nije javljao. Valjda ga u bolnici ne smije imati uključenog", kazao je za Vijesti.hr, Željko Kovačević.

Na naš upit kada je posljednji put čuo ili vidio brata te u kakvim su odnosima, Željko je kazao: "Vidjeli smo se prije Božića, a čuli na Božić i čestitali. Nije mi djelovao zabrinuto niti imam ikakva saznanja da mu je netko prijetio. Barem meni se nije požalio."

Kazao nam je i kako se obitelj Kovačević tijekom rata iz Bosanskog Broda preselila u Slavonski Brod. Ranjeni Jerkan je inače otac troje djece.

"Jedno dijete je iz prvog braka i još dvoje ima s drugom ženom", kazao nam je Željko. Potvrdio je i informacije da je lani netko podmetnuo požar u noćnom klubu kojeg je držao njegov brat.

Željko sumnja da se njegov brat naša na meti 'reketara'.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!