Novosti / Crna kronika

INCIDENT U MEĐIMURJU

Socijalne radnice strahuju za život: Razbila im staklo na autu pa prema vozačici zamahnula nožem

Socijalne radnice strahuju za život: Razbila im staklo na autu pa prema vozačici zamahnula nožem
Davor Javorović/PIXSELL

Nožem je razbila vozačevo staklo na službenom vozilu Centra za socijalnu skrb Čakovec

40-godišnjakinju iz Međimurja policija je prijavila zbog prijetnje djelatnicama Centra za socijalnu skrb i razbijanja stakla na njihovom automobilu, izvijestila je PU međimurska. 

U utorak u Kuršancu žena je bez ikakvog povoda, dok se vozila unazad automobilom, nožem razbila vozačevo staklo na službenom vozilu Centra za socijalnu skrb Čakovec. U tom trenutku u automobilu su bile četiri službenice Centra. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, 40-godišnjakinja se na tome nije zaustavila već je, dok se udaljavala s mjesta incidenta, još jednom zamahnula nožem prema službenici koja je vozila automobil. Policija je izvijestila da se zbog tog čina službenica prestrašila i da strahuje za svoj život.  Policija je 40-godišnjakinji oduzela nož.  U incidentu nitko nije ozlijeđen, a na automobilu je nastala šteta od nekoliko tisuća kuna. 

Protiv 40-godišnjakinje je podnijeta kaznena prijava zbog počinjenja kaznenih djela Prijetnja te Oštećenje tuđe stvari, nadležnom državnom odvjetniku te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, izvijestili su iz policije. 

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!