Novosti / Crna kronika

Nastavljeno suđenje

Vještak potvrdio: Ozljede Mare Tomašević mogle su nastati nakon udaranja, gušenja i guranja u radijator

Obrana župana Alojza Tomaševića to je pokušavala osporiti

Nakon što je na ročištu u srijedu ispitano petero svjedoka, danas je svjedočio medicinski vještak i Silvio Tomašević, sin Mare i Alojza Tomaševića. Medicinski vještak je potvrdio: ozljede Mare Tomašević mogle su uslijediti usljed mogućeg udaranja po glavi, gušenja za vrat i guranja na radijator.

"Ja u cjelosti ostajem kod pisanog medicinskog nalaza i mišljenja danog 30.10.2017. pa sam u skladu s tim i naveo dijagnozu nagnječenja desne nadlaktice", kazao je dr. Damir Matković.

Suđenje županu Tomaševiću: Sin i snaha odbili svjedočiti o nasilju oca nad majkom

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz mnogo strke u sudnici je obrana župana Alojza Tomaševića to pokušavala osporiti. No na kraju nalaze solomonsko rješenje i tvrde, nije riječ o obiteljskom nasilju baš toliko velikih razmjera.

"Ovdje čak i da je bilo nekih radnji koje se opisuju, a čuli ste koje su to, ne bi se radilo o kaznenom djelu već o prekršaju. Čak i da je bilo nešto", rekao je Željko Damjanac,
odvjetnik Alojza Tomaševića.

Pred sudom su dodali da je Alojza Tomaševića SMS porukama vrijeđala je i uznemiravala njegova supruga. Ona to ne poriče, ali govori, to je samo odgovor na SMS poruke njegove ljubavnice.

"On mene ucjenjuje s mojim porukama, a poruke koje je meni slala dotična? Meni je mobitel uništen! On je mene vrijeđao. Zato sam ja njega", kazala je Mara Tomašević te pred sudom dodala kako posjeduje i fotografije s modricama.

"Raspravni postupak još uvijek traje. Dokazi se mogu predlagati do kraja, dok sudac ne zaključi raspravu. Prema tome ništa nije propušteno", rekao je Jovan Vukmanović, zamjenik Općinskog državnog odvjetnika Požega.

"To što je danas oštećenica rekla, da ona posjeduje fotografije nekakvih ozljeda, pretpostavljam, to je sad upitno. Iz kojeg razdoblja potiču te ozljede i na koji način su zadobivene?", pitao je odvjetnik Alojza Tomaševića.

Sudska trakavica se nastavlja. Trebaju biti ispitana još dva svjedoka.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!