Novosti / Crna kronika

Nisu birali sredstva

Opća makljaža u Međimurju: Tukli se sjekirama i palicama, autom udarili dva auta, pa ženu

Opća makljaža u Međimurju: Tukli se sjekirama i palicama, autom udarili dva auta, pa ženu
Ilustracija/PIXSELL

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 38-godišnjak s počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede

Policijska uprava međimurska je izvijestila kako je 19. siječnja, u jutarnjim satima u Pušćinama u Ulici Vladimira Nazora došlo do prave makljaže.

Naime, u dvorištu su se posvađali, a potom i fizički sukobili 38-godišnjak i 24-godišnjakinja, te 41-godišnjak i 38-godišnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom 'borbe' je 38-godišnjak sjeo u automobil te u namjeri da udari 41-godišnjaka, nekoliko puta udario u dva parkirana vozila dok se 41-godišnjak izmicao. U zadnjem naletu je vozilom udario u 73-godišnjakinju sa šireg područja općine Nedelišće koja je došla na dvorište.

Svi sudionici su zaradili odgovarajuće kaznene ili prekršajne prijave.

U opisanom događaju 73-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, dok su 41, dva 38-godišnjaka i 24-godišnjakinja zadobili lake tjelesne ozljede.

Protiv 38-godišnjaka su podnijete kaznene prijave zbog kaznenih djela Teška tjelesna ozljeda i Teška tjelesna ozljeda u pokušaju, nadležnom državnom odvjetniku te je 20. siječnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon ispitivanja na državnom odvjetništvu doveden je sucu istrage koji mu je odredio istražni zatvor.

Nadalje će se protiv 41, dva 38-godišnjaka i 24-godišnjakinje podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom općinskom sudu (prekršajnom odjelu). 

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!