Ostani doma
Novosti / Crna kronika

bolnica sve prijavila policiji

Fotografije beba šokirale javnost: 'Dijelovi tijela su im žive rane'. Ravnateljica: 'Prijete nam smrću'

Šokantne fotografije beba iz Klinike za infektivne bolesti 'Fran Mihaljević' objavljene su na Facebook-u

U jednoj grupi na Facebooku objavljene su fotografije dvije bebe, blizanaca starih pet mjeseci koji se nalaze na liječenju u bolnici za infektivne bolesti "Fran Mihaljević" u Zagrebu zbog rota virusa i gripe. Navodi se kako su bebe "popišane i pokakane i to u tolikoj mjeri da guza i svi intimni djelovi izgledaju kao žive rane", a sve je potkrijepljeno fotografijama. Osoba koja je objavila fotografije nije majka dječaka. 

Status prenosimo u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Horor u bolnici 'Fran Mihaljević' klinika za infektivne bolesti Zagreb. Majka blizanaca starih 5 mjeseci, primorana je ostaviti dječicu u rukama profesionalnih djelatnika bolnice radi starije kćerke koja ima epilepsiju i nitko ne može biti s njom.

Bebe u bolnici

Ono što je zatekla u posjeti svojim blizancima je više nego ŠOKANTNO!!!

Kada je probala pričati sa sestrama u bolnici one su joj odbrusile jer ih je omela u ispijanju kave!

Bebice stare 5 mjeseci vezane su za krevetiće zbog infuzije, popišane i pokakane i to u tolikoj mjeri da guza i svi intimni djelovi izgledaju kao žive rane! U stvari pa to i jesu žive rane! Možete li zamisliti kakvu bol i traumu prolaze ove bebice??? Oko ruku imaju role od wc papira!!!

Da napomenem da su to bebe palčići rođene sa svega 1 kilogram! Oni koju trebaju posebnu njegu! Bebice imaju rota virus i gripu tipa A."

Iz bolnice dr. Fran Mihaljević poručili su kako su dječaci dobili svu odgovarajuću skrb.

"S obzirom da u ovom slučaju ima elemenata kaznenih djela, slučaj smo prijavili policiji i prepustit ćemo nadležnima da odrade svoj posao. Dakle, u ovom slučaju, osoba koja je fotografirala djecu i objavila fotografije nije roditelj te djece. Nadalje, počeli smo dobivati prijetnje smrću, pa smo kao bolnica sve prijavili policiji", kazala je za Vijesti.hr Alemka Markotić, ravnateljica klinike 'Fran Mihaljević'. 

Uskoro opširnije...

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!