Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Slučaj Daruvarac

Mama peče kolače: Odvjetnik pretučene djevojke za Vijesti.hr kaže kako obitelj nije napustila Zadar

Mama peče kolače: Odvjetnik pretučene djevojke za Vijesti.hr kaže kako obitelj nije napustila Zadar
Pixell

S obzirom na špekuliranje medija da su žrtva i njezina obitelj već napustili Zadar, Vijesti.hr doznaju kako to nije istina

Izvanraspravno vijeće Suda u Zadru u petak je ukinulo istražni zatvor Darku Kovačeviću Daruvarcu i odbilo mjere opreza koje je predložilo Općinsko državno odvjetništvo te je on u nedjelju ujutro izašao na slobodu.

"Nemam ništa za reći, neću bježati, čekat ću pravomoćnu presudu", kratko je novinarima rekao Daruvarac po izlasku iz istražnog zatvora u kojem se nalazio mjesec dana. Bio je to maksimalni broj dana za pritvor nakon što je osuđen na pet godina zatvora zbog premlaćivanja mlade Zadranke, svoje bivše djevojke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Obitelj je šokirana i u strahu su. Pogotovo nakon prijetnji smrću koje su dobile. Majka žrtve mi je rekla da se ona mora iseliti iz Zadra jer se više ovdje ne osjeća sigurnom. Oni će biti četveta obitelj koja se zbog njega seli iz grada", izjavila je nedavno Mirjana Jurjević-Adžić, jedna od organizatorica velikog prosvjeda u Zadru koji je održan u subotu. 

S obzirom na cijelu situaciju i na špekuliranje medija oko toga jesu li žrtva i njezina obitelj već danas napustile Zadar, Vijesti.hr od dva dobro upućena izvora doznaju kako to nije istina.

Kako doznajemo, netko je pomalo ishitreno "pustio" netočnu informaciju na društvenim mrežama.

Iako su pojedini mediji pisali kako je čak i njihov odvjetnik kazao da je obitelj Gurlica odselila, on je to demantirao.

"Tako nešto nikada nisam izjavio. Naravno da nisu odselili", kazao je za Vijesti. hr odvjetnik Milan Petričić.

Osim toga, čini se da obitelj Gurlica provodi jedno uobičajeno nedjeljno popodne u zajedničkom druženju u svom stanu u Zadru.

Majka pretučene djevojke je na Facebooku objavila fotografiju slasnih kolača koje je napravila za desert.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!