Novosti / Crna kronika

konobar u spornom kafiću

Incident na Rivi: Jedan od napadača na vaterpoliste Crvene zvezde je sin poznatog nogometnog trenera

Kod jednog osumnjičenog za napad na vaterpoliste Crvene zvezde, pronađen je dres kojeg je oteo beogradskom sportašu

Među muškracima koje je policija privela u službene prostorije zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi je i sin poznatog nogometnog trenera iz Splita.

Kako Slobodna Dalmacija doznaje, radi kao konobar u kafiću na Rivi te je policiji polazišna točka za njegovo privođenje sumnja da je on pozvao ostale napadače kada su vaterpolisti sjeli na štekat. Oduzet mu je mobitel i zatražen je nalog za pregled komunikacije na njemu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je uhitila trojicu muškaraca osumnjičenih za napad na vaterpoliste Crvene zvezde, kod jednog je pronađen i dres kojeg je oteo beogradskom sportašu.

Pušten kući

Kasnije poslijepodne sin poznatog splitskog nogometnog trenera, koji je bio u policijskoj postaji radi napada na vaterpoliste Crvene zvezde nakon višesatne obrade pušten je kući. Pregledom poziva i poruka na njegovom mobitelu nije potvrđena sumnja da je on pozvao napadače.

Dodatnim razgovorima je utvrđeno kako je upozoravao sportaše da bi mogli imati problema zbog dresova koje su nosili ispod gornjeg dijela trenerke. Policija je ocjenila kako je moguće da je on, kao zaposlenik kafića u kojem su sjedili vaterpolisti, pozvao napadače. Upravo stoga je komunikacija zabilježena na mobitelu trebala pokazati je li imao veze s tim. Nakon iscrpnog ispitivanja u postaji pušten je kući, a policija je nastavila istraživanje nad privedenima u nedjelju ujutro.

Službeno izvješće navodi kako su napadnuta tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije. Odmah po zaprimanju dojave policija je započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje je dalo svoje rezultate.

Napadnuti su vaterpolisti Aleksandro Kralj, koji se većih batina spasio skokom u more iz kojeg je izašao tek nakon što je skinuo trenerku sa obilježjima kluba, te Dušan Vasić i Miloš Maksimović.

 

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!