Novosti / Crna kronika

Donesena presuda

Vlasnik kafića konobarici gurao prste u spolovilo i tjerao je da ga oralno zadovolji

Vlasnik kafića konobarici gurao prste u spolovilo i tjerao je da ga oralno zadovolji
Ilustracija/Photos.com

Posjeo ju je na barski stolac, dirao je po tijelu, nasilno joj stavljao jezik u usta

Vrhovni sud RH potvrdio je presudu Županijskog suda u Varaždinu kojom je muškarac osuđen na godinu dana bezuvjetnog zatvora zbog silovanja djevojke u ugostiteljskom objektu.

Prema pravomoćnoj presudi, vlasnik kafića je kobne noći u srpnju 2014. godine konobaricu posjeo na barski stolac, dirao je po tijelu, nasilno joj stavljao jezik u usta i gurao prste u vaginu. Nakon što je nesretna djevojka pobjegla u skladište, došao je za njom, skinuo hlače i gaće te je pokušao natjerati da ga oralno zadovolji, piše Podravski.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Silovanje je djevojka prijavila dva dana nakon užasne traume, i to na nagovor prijateljica kojima se povjerila. One su također svjedočile na suđenju koje je bilo zatvoreno za javnost. Navele su kako je silovana djevojka bila psihički slomljena pa je potražila i pomoć na psihijatriji bolnice.

Godinu dana zatvora Vrhovni sud ocijenio je primjerenom kaznom za to nedjelo, premda je Županijsko državno odvjetništvo tražilo i da mu se opozove ranija uvjetna presuda zbog davanja lažnog iskaza, a koja je postala pravomoćna u lipnju 2016. godine. No, Vrhovni sud drži kako je riječ o presudi za kazneno djelo druge vrste.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!