Novosti / Crna kronika

STRAVA U MEĐIMURJU

Progovorio muž uhićene Smiljane: 'Biste li vi otvarali zamrzivač da ste znali što je unutra?'

Progovorio muž uhićene Smiljane: 'Biste li vi otvarali zamrzivač da ste znali što je unutra?'
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell/Nestali.hr

Tijelo je pronađeno prilikom preuređivanja prostorije, a Smiljana je sudjelovala u tim radovima

Je li, osim Smiljane Srnec (45), još netko od članova njezine obitelji znao da u zamrzivaču u hodniku godinama leži tijelo njezine tri godine mlađe sestre Jasmine, jedno je od ključnih pitanja koje bi trebala rasvijetliti istraga.

Iako se danas poslijepodne pojavila informacija da se tijekom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru, to je njezin suprug Ivica demantirao.

VEZANE VIJESTI

"Bio sam sad na policiji i Smiljana nije priznala. Takva je sad situacija. Informacije koje su objavljivane su, kao i dosad, lažne. Tako se i pisalo da je tijelo pronađeno jer je isključena struja i da je nešto smrdjelo", rekao je  za Večernji list Ivica Srnec.

Rekao je i da je tijelo pronađeno u zamrzivaču prilikom preuređivanja prostorije te da je i Smiljana sudjelovala u tim radovima.

"Nije istina da je tijelo nađeno kad je nije bilo doma. Ona je bila doma. Biste li vi otvarali to da ste znali što je unutra? Šok je za sve nas. Ima dosta nelogičnosti. Mogućnosti su velike, svakakve", kazao je suprug koji je odbio reći tko je točno pronašao tijelo.

"Morate pitati policiju. Ne smijem ništa reći", rekao je.

Na pitanje smatra li da Smiljana nije počinila zločin za koji ju se tereti, odgovorio je: "Pa naravno, ja sam joj suprug."

Nije htio odgovoriti na pitanje je li on ikad otvarao zamrzivač.

'Za sve nas ovo je veliki šok'

Bit će važno čuti što će o svemu reći Katarina Dominić, majka sestara, koja živi i radi u Njemačkoj, a u Palovec, prema riječima susjeda, rijetko dolazi.

"Nemam vam što reći, znam koliko i vi. Za sve nas ovo je veliki šok, čitamo ono što kažu u policiji i čekamo nalaze obdukcije. Ja sam srčani bolesnik, imao sam prije mjesec dana srčani udar, moram mirovati, a vidite što nas je sad snašlo, kakav stres proživljavamo. Moja je supruga nazvala Hitnu pomoć kad je pronađeno tijelo, ja nisam mogao jer mi je tlak skočio na 200", kazao je Katarinin brat koji živi nedaleko od kuće u kojoj je pronađeno tijelo.
 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!