Novosti / Crna kronika

Vandala privela policija nakon bijega

Šokantna snimka iz Splita: Mladić stao pred autobus i razbio stakla! 'Prvo je htio voziti!'

Šokantna snimka iz Splita: Mladić stao pred autobus i razbio stakla! 'Prvo je htio voziti!'
Facebook/Promet

Oko 6.30 sati u nedjelju ujutro u Splitu se dogodio incident kakav se ne pamti

Nepoznati mladić iz čista je mira s istrgnutim brisačem krenuo demolirati Prometov autobus na liniji broj 37 koja je u 6 sati imala polazak iz Trogira.

Prema riječima očevidaca, muška osoba je pokušala zaustaviti nekoliko automobila, koji su ga zaobišli, pa je prepriječio put autobusu, koji se morao zaustaviti, a onda je krenulo udaranje istrgnutim brisačem. Vozač autobusa odmah je pozvao policiju. Vandal je pokušao bježati, ali je uhvaćen, piše Slobodna Dalmacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kad je vidio autobus, prepriječio mi je put, nije mi dao da prođem. Čim sam se zaustavio, počeo je nogama tući po šoferšajbi, a kada je vidio da mu to ne uspijeva, iščupao je brisač i njime dalje nastavio udarati. Čim je prvi put nogom udario u staklo, pozvao sam policiju. S obzirom da je uspio nekako razbiti prozor od prednjih vrata, nekako je rukama uspio otvoriti vrata i ući u autobus. Sjeo je na vozačevo mjesto i htio voziti autobus – čak me pitao imam li pokaznu! Nekako sam ga uspio odvući i udaljiti iz autobusa, gdje se još motao do dolaska policije. Prema meni, moram priznati, nije bio agresivan, mada sam se, naravno, prepao i ja i putnici", ispričao je vozač Prometa za Slobodnu Dalmaciju.
 
Bio je toliko pribran da je, kad je napadač sjeo za volan, uspio otvoriti sva vrata kako bi putnici izašli iz vozila. Policija je, nastavlja, došla brzo, mada je i njima pokušao pobjeći, no policijski su ga službenici svladali, priveli te je potom odveden na psihijatriju. U autobusu je bilo 50-ak putnika koji su, čim su vidjeli što se događa, počeli vikati da im se otvore vrata.
 
"Ovakva situacija se sigurno nikome u povijesti Prometa nije dogodila", zaključio je šokirani vozač.
 

Izdvojeno

 • Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
  10 godina ljubavi Antonija Blaće objavila romantičnu fotografiju sa suprugom: 'Pravi ste par'

  Voditeljica i njezin suprug zajedno su deset godina

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!