Novosti / Crna kronika

mladić demolirao autobus

Nova snimka divljanja kod Splita: 'Tužno je što nitko nije reagirao, zato nam društvo i jest ovakvo'

Nova snimka divljanja kod Splita: 'Tužno je što nitko nije reagirao, zato nam društvo i jest ovakvo'
Facebook/Promet

Šokantan incident koji se jutros dogodio kod Splita još je uvijek jedna od glavnih tema u medijima, a u međuvremenu se pojavila i nova snimka

Na internetu se proširila nova snimka incidenta koji se jutros odigrao kod Splita kada je muškarac nogama udarao autobus Prometa, a zatim i istrgnuo jedan brisač s vjetrobrana te nastavio mlatiti po vozilu. 

Prema riječima očevidaca, muška osoba je pokušala zaustaviti nekoliko automobila, koji su ga zaobišli, pa je prepriječio put autobusu, koji se morao zaustaviti, a onda je krenulo udaranje istrgnutim brisačem. Vozač autobusa odmah je pozvao policiju. Vandal je pokušao bježati, ali je uhvaćen, piše Slobodna Dalmacija.

VIDEO: Dalmatinski portal

"Vraćala sam se s posla, ispred mene je bio zaustavljen autobus. Kada sam ga išla zaobići, vidjela sam divljaka kako s brisačem razbija autobus. Budući da sam zaštitarka, radim u Noky Securityju, smatrala sam obavezom stati i pokušati ga spriječiti", rekla je autorica novog snimka, zaštitarka Maja Durdov u razgovoru za Dalmatinski portal.

Durdov je ostala razočarana činjenicom da se osim nje i vozača nitko nije usudio reagirati na divljanje pomahnitalog mladića.

"Žao mi je što nitko nije reagirao osim vozača koji je sa mnom pričao s momkom, svi su se 'stisli'. Zato nam i je ovako društvo jer nikoga nije briga", zaključila je Durdov.

Izdvojeno

 • Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
  10 godina ljubavi Antonija Blaće objavila romantičnu fotografiju sa suprugom: 'Pravi ste par'

  Voditeljica i njezin suprug zajedno su deset godina

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Reci što misliš!