Novosti / Crna kronika

neko vrijeme izvan uporabe

Razbijena stakla, brisači i spremište motora: Šteta na demoliranom autobusu 70 tisuća kuna

Razbijena stakla, brisači i spremište motora: Šteta na demoliranom autobusu 70 tisuća kuna
Facebook/Promet

Riječ je o autobusu koji je proizveden 2007. godine i jedan je od novijih gradskih autobusa jer njihov prosjek 14 godina

Šteta koju je na Prometovom autobusu, koji je vozio od Splita prema Trogiru, u nedjelju rano ujutro načinio 29-godišnjak u Sv. Kaji u Solinu, koji je ničim izazvan zaustavio autobus nasred ceste i demolirao ga iščupanim brisačem, je oko 70 tisuća kuna, doznaje Hina od direktora splitskoga gradskog prijevoznika Miroslava Delića.

Direktor Delić je rekao da je tom prilikom razbijeno sedam stakala, brisači i spremište motora te da će autobus jedno vrijeme biti izvan uporabe dok se ne naruče i ne postave uništeni dijelovi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, riječ je o autobusu koji je proizveden 2007. godine i jedan je od novijih gradskih autobusa jer njihov prosjek 14 godina.

"Do danas nam se vozač ni bilo tko od putnika nije prijavio da je ozlijeđen. Naš vozač je od danas na bolovanju. Pretrpio je jako veliki šok i treba doći k sebi. Tom je vozaču u posljednjih pet godina to drugi napad na radnome mjestu u autobusu", rekao Delić.

Policija je rekla kako će s 29-godišnjakom obaviti razgovor kad na to bude spreman, to jest kad mu završi liječenje u splitskoj bolnici. Nakon demoliranja autobusa bježao je od policajaca, no oni su ga ipak uhvatili i odveli u splitsku bolnicu, gdje je primljen na Odjel psihijatrije.

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!