Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Nova teorija

Smiljanina obitelj sigurna da ona nije ubojica: Pojavila se informacija koja baca novo svjetlo na oca Fredija!?

Smiljanina obitelj sigurna da ona nije ubojica: Pojavila se informacija koja baca novo svjetlo na oca Fredija!?
Damir Špehar/Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

Istraga koja se bavi slučajem koji je šokirao Hrvatsku, kao i svijet, treba odgovoriti na još brojna pitanja

Iako ne istupaju u medijima, Smiljanina obitelj navodno se povjerila užem krugu obitelji. Kažu kako su uvjereni da Smiljana Srnec nije usmrtila svoju sestru Jasminu čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču u obiteljskoj kući u međimurskom mjestu Palovec, piše Jutarnji.

Istraga koja se bavi slučajem koji je šokirao Hrvatsku, kao i svijet, treba odgovoriti na još brojna pitanja. Ono najvažnije je tko je te 2000. godine, kada je Jasmina ubijena, živio u kući Dominićevih. Ovo je možda jedno od natežih pitanja za utvrditi s obzirom na to da su supružnici Dominić radili kao sezonski radnici na poslovima u inozemstvu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, živjeli su u svojem domu u Palovcu između 2011. i 2013. godine, prije nego je otac ubijene Jasmine preminuo, a majka nakon toga preselila u Njemačku. Dakle, u tom je razdoblju u kući živjelo ukupno sedam osoba: Smiljana sa svojim suprugom i troje djece te otac i majka.

Iako se proziva policiju zbog toga što nisu odradili svoj posao kako treba kada je prijavljen Jasminin nestanak, u međuvremenu su se pojavile nove informacije prema kojima je policija, nedugo prije njezinog nestanka intervenirala u obiteljskoj kući Martina Dominića u Palovcu i to zbog obiteljskog nasilja, piše Jutarnji list

Teorija je bezbroj, od toga da je Jasmina ubijena na spavanju, do toga da su roditelji možda nešto znali. Detalje stravičnog zločina u Međimurju možda nikada nećamo saznati.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!