Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Danas se brani šutnjom

Monstruozni otac s Paga ipak je 'progovorio' u policiji: 'Ja jako volim tu djecu...'

Monstruozni otac s Paga ipak je 'progovorio' u policiji: 'Ja jako volim tu djecu...'
Dino Stanin/PIXSELL

Monstruozni otac koji je svoje četvero djece bacio s balkona u policiji je ipak 'progovorio'

Otac (54) koji je pokušao ubiti svoje četvero djece bacivši ih s balkona kuće na Pagu sada brani šutnjom, tijekom obrade u policiji nakon stravičnog čina ipak je progovorio.  

"Ja jako volim tu djecu. Oduvijek se brinem o njima i hranim ih. Čak sam kupio svima mobitele i non-stop igraju igrice. Kada mi je nedavno rečeno da ću se uskoro morati s djecom iseliti iz kuće, to me je jako pogodilo, stalno sam o tome razmišljao, oka nisam sklopio danima. Odnosno uopće nisam spavao. Ne znam što mi se dogodilo i zašto sam to napravio", rekao je navodno u četvrtak  šokiranim policajcima, piše Večernji list.

Obitelj je s razlogom godinama bila pod nadzorom socijalne službe, potvrdila je bivša djelatnica Centra za socijalnu skrb u Pagu koja je do odlaska u mirovinu 2014. obilazila obitelj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja sam pratila tu obitelj, a nastavila je moja kolegica. Nažalost, bilo je razloga da budu pod našim nadzorom i centar je u tom smislu dosta napravio. Bilo bi puno gore da nije, a stalno su bili pod našom paskom", rekla je za Jutarnji list

Opovrgnula je medijske napise da je najstarija kći, koju majka ima iz prvog braka, izuzeta iz obitelji zbog zanemarivanja, odnosno da je bježala od kuće kao što neki tvrde.

"Ta je djevojka odrastala u uvjetima koji nisu bili idealni, ali smo je na koncu morali izmjestiti iz obitelji zbog narušenih odnosa s očuhom. Ona je zapravo tražila da ode iz kuće", rekla je bivša socijalna radnica ističući da je otac bio brižan prema svojoj djeci. Naglašava i da je majka djece bila ovisna o svom suprugu na više načina.

"Majka je bila pod njegovim utjecajem. On je jedini radio, a ona je bila bez škole, ovisila je o njemu materijalno i socijalno, ovisila je o njemu u svakom pogledu. Nije imala puno manevarskog prostora, on joj je diktirao život", rekla je i dodala da su djeca prilikom obilaska obitelji (do početka 2014.), a tada ih je bilo troje, bila uredna i čista te da nije bilo tragova zapuštenosti.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!