Novosti / Crna kronika

ničega se ne sjeća

Žrtva tučnjave u kojoj je sudjelovao Culejev sin izgubila vid: 'Osjetio sam jak udarac i pao na beton'

Žrtva tučnjave u kojoj je sudjelovao Culejev sin izgubila vid: 'Osjetio sam jak udarac i pao na beton'
Ilustracija/Thinkstock

Ivanu je bila slomljena jagodična kost, ozlijeđen mu je lijevi maksilarni sinus, te je imao nekoliko krvarenja u mozgu

Ivan Mikuljan (22) iz Andrijaševaca, koji je teško nastradao u uličnoj tučnjavi 22. kolovoza 2018. u Vinkovcima i kojemu je život visio o tankoj niti, uz pomoć liječnika i medicinskog osoblja KBC-a Osijek te Opće županijske bolnice Vinkovci uspio je preživjeti teške ozljede glave i mozga.

Ivanu je bila slomljena jagodična kost, ozlijeđen mu je lijevi maksilarni sinus, te je imao nekoliko krvarenja u mozgu, koji mu je natekao. Nakon ovih teških ozljeda, Ivan je oslijepio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VEZANE VIJESTI

O kobnom događaju kaže, niti može, niti želi govoriti.

"Istraga je u tijeku, pa i ne smijem, a iskreno praktički se ničega i ne sjećam. Znam da smo bili u jednom kafiću i da smo krenuli prema parkiralištu na kojem nas je trebao pokupiti prijatelj s automobilom i odjednom su se neki tipovi zatrčali na nas, osjetio sam jak udarac i samo sam pao na beton. Sjećam se da su došli neki ljudi i rekli da će me voziti u Osijek, a onda je netko rekao da ću ja vjerojatno za par sati umrijeti. Taj netko očito nije znao da ja slušam. Ubrzo nakon toga pao sam u komu u kojoj sam uz povremene prekide bio praktički do prosinca", kazao je Ivan. Dečke koji su ga napali, kaže, ne poznaje.

Ivan je trenutno nezaposlen, jer mu je u trenutku napada istjecao ugovor na određeno u jednoj županjskoj tvrtki u koju je trebao biti primljen na neodređeno. U međuvremenu mu je preminula i baka, a ukućani kažu za Jutarnji list da je žena mjesec dana nakon Ivanove nesreće dobila moždani od kojega se nije oporavila. Vjeruju da se to dogodilo zbog brige i tuge za njim. Ivan, inače, živi s ocem i bratom. Majka mu je preminula dok je bio još maleni dječak. 

ODO u Vukovaru je, inače, objavio da su Vijeću za mladež Općinskog suda u Vukovaru podnijeli prijedlog za izricanje maloljetničke sankcije prema četiri maloljetnika, dok su protiv dvojice maloljetnika odbacili kaznenu prijavu, kao i protiv Ivana. Ovoj četvorici, pak, prijeti kazna zatvora do tri godine.

Jedan od osumnjičenih za sudjelovanje u tučnjavi je i Domagoj Culej, sin HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja.

FOTO: Ilustracija

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!