Novosti / Crna kronika

U blizini dječjeg parka

Britanija u šoku zbog ubojstva tinejdžerice: Državljanin Hrvatske osumnjičen da ju je izbo nožem

Britanija u šoku zbog ubojstva tinejdžerice: Državljanin Hrvatske osumnjičen da ju je izbo nožem
AP Images

Manuel Petrović (20) uhićen je tjedan dana nakon ubojstva, a počelo mu je suđenje na sudu u Londonu

Manuel Petrović (20) u subotu je priveden na sud u londonskom naselju Barkingside, gdje je održano prvo saslušanje zbog ubojstva 17-godišnje Jodie Chesney.

Glavni osumnjičenik za brutalan zločin nad Jodie, koja je ubodena nožem u leđa gdje je slušala glazbu s prijateljima, je upravo Petrović. On je inače državljanin Hrvatske s adresom u londonskom kvartu Romfordu, a to je jedino što je potvrdio tijekom saslušanja koje je trajalo 3 minute, piše msn

Manuel je uhićen u Leicesteru, a tereti ga se da je Jodie ubio u petak, 1. ožujka, u Harold Hillu u istočnom Londonu.

Izbo ju je nožem u leđa u neposrednoj blizini dječjeg parka

Petrović je Jodie izbo nožem u leđa u neposrednoj blizini dječjeg parka, gdje je djevojka s društvom slušala glazbu, a točno je tog kobnog dana bio njenom ocu rođendan, piše The Sun.

Iako su policija i hitna pomoć brzo stigli na mjesto zločina, Jodie je samo sat vremena nakon napada proglašena mrtvom. Obdukcijom je utvrđeno kako je 17-godišnja Chesney preminula od traume i krvarenja.

Sljedeće saslušanje u ponedjeljak

Tijekom subotnjeg trominutnog saslušanja Manuel Petrović sucu je samo potvrdio svoje ime, datum rođenja, adresu i činjenicu da ima hrvatsko državljanstvo.

Sljedeće saslušanje na određeno mu je za ponedjeljak, a osumnjičeni Petrović do tad će ostati u pritvoru. Drugi muškarac uhićen zbog sumnje da je povezan s ubojstvom također ostaje u pritvoru dok se istraga ne završi.

"Ona je bila najdivnija osoba koju smo poznavali. Moja kćer samo je sjedila u parku. Ukoliko imate srca i savjesti, uhvatite ga i dovedite pred lice pravde", kazao je Peter, otac žrtve za The Sun

Izdvojeno

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!