Novosti / Crna kronika

prekinula šutnju

Još jedna žena optužuje Dinamovog Nigerijca: 'Bilo me strah, ne želim da me svi vrijeđaju kao Ivu'

Javila se još jedna navodna žrtva Dinamovog Nigerijca Atiemwena, a šutnju je prekinula u ekskluzivnom razgovoru za RTL

"Prvo me primio za ruke, pokušao me je svuć. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušit, s drugom rukom me je opet počeo skidat. Ja sam ga molila da prestane, on nije presto. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati!"

Zbog straha nije željela otkriti svoj identitet. I srama da će i nju, poput Ive Bošnjak iz Osijeka koja je prva optužila Dinamovog igrača za napad, osuđivati. Njena priča zbila se u noći sa devetog na deseti veljače. Bili su u vezi nešto manje od mjesec dana. Paralelno dok je održavao vezu s Ivom.

"Stavio mi je ruku u gaćice i ugurao mi je prste. Osjećala sam se jadno i poniženo. Nisam mogla vjerovat da se išta tako može uopće desit. Nisam vjerovala da ima takvu namjeru".

U stan su došli nakon noćnog kluba. Odvezli su, kaže, Atijenove prijatelje  Obanora iz Nigerije i Anesa iz Bosne igrače kluba Rudeš i otišli kući. Nisu bili sami. Tvrdi da je u stanu bilo još troje ljudi. Nitko na njene vriskove nije reagirao. Pobjegla je, kaže, u kupaonicu, a on je naposlijetku zaspao.

A zašto sve ranije nije prijavila policiji?

"Ne želim poput Ive bit predmet javnog linča gdje će me svi vrijeđati, gdje mi nitko neće vjerovati kao što njoj nitko ne vjeruje jer, u principu, mentalitet naših ljudi je takav da ja sam žensko pa sam ja kriva".

Gotovo iste riječi kakve je uputio Ivi Bošnjak rekao je, tvrdi, i njoj.

"Ja sam iz Dinama, ja sam velik igrač, mogu što god hoću."

No, je li to uistinu tako? Kontaktirali smo upravu kluba, upoznali ih sa situacijom i zamolili za Atijenovu stranu priče i komentar kluba.

"GNK DINAMO nije upoznat sa tvrdnjama koje navodite u svojem upitu, pa tako niti ne možemo komentirati njihovu osnovanost. Kao i do sada pratimo postupanja nadležnih tijela i reagirat ćemo u skladu s utvrđenim činjenicama. Prema do sada utvrđenom nemamo naznaka da bi naš igrač bio počinitelj nekog protupravnog ponašanja", priopćili su iz kluba.

Mjesec je dana prošlo, a naša sugovornica kaže, još nije normalno usnula nijednu noć. U medije je odlučila izaći i kako bi Ivi Bošnjak poručila – nisi sama.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!